Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Με αυτό το λάχανο συνοδεύσαμε την πάπια με πορτοκάλι. Υλικά 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 ξερό κρεμμύδι 1 κουταλιά σκούρα ζάχαρη 1/3 φλιτζ λάδι Αλάτι πιπέρι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή είναι για 10-12 άτομα Συστατικά για τα φασόλια και λουκάνικα 1 λιτρο ζωμό κότας, 1 κιλό άσπρα μικρά φασόλια, μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο, 1/4[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟνομάζεται και στιφάδο με άσπρα φασόλια και διάφορα κρέατα . Λίγη ιστορία. Το πιάτο αυτό συνηθίζεται πολύ στην ΝΔ Γαλλία, είναι το πιάτο των αγροτών όπου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Juanita ζήτησε φωτογραφίες (και φασόλια). Οι φωτογραφίες βγήκαν, τα φασόλια παραδόθηκαν, αλλά που να βρω χρόνο να γράψω λίγες λέξεις να συνοδεύσω τις[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr600 γραμμάρια φασόλια 800 γραμμάρια χοιρινό μπέικον Ένα κιλό χοιρινό κρέας Ένα κιλό αρνί κρέας 8 μπούτια πάπιας Ένα κιλό λουκάνικα χωριάτικα 400 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓίνεται ένας απλος άνθρωπος να είναι τόσο προικισμένος απο τη φύση ώστε να έχει ταλέντο , ακεραιότητα και ήθος ; ... γινεται , και ναι αναφέρομαι στον[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤέτοια εποχή πέρσι η φάρμα Μπράλου έκανε στο pandespani επικοινωνιακή πρεμιέρα. Είχαμε επισκεφθεί τη μαγική ηρεμία του τόπου στη Φθιώτιδα, την είχαμε[...]
Πηγή: pandespani.comΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣτην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]
Πηγή: caruso.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr