γαλοπουλα συνταγες | νηστισιμα γλυκα συνταγες | θραψαλα συνταγη | ριζοτο λαχανικων συνταγη | τηγανια κοτοπουλο με μουσταρδα | παγωτο κρεμα βανιλια | γλυκο ψυγειου με ζελε και μπισκοτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ροκα

Βρέθηκαν 71 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Brazil: Τσουράσκο

Planeta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ελάφι με σάλτσα σοκολάτας

Bajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Άγριο κουνέλι με πράσινο λάχανο

Διασκευή κυκλαδίτικης συνταγής Υλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 πράσινα λάχανα 80 γρμ. ζαμπόν Πάρμας 100 γρμ. Λαρδί (μπέικον) 250 γρμ. καρότα 250 γρμ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Yawalat spare ribs

Τα αρώματα που αναδύουν τα ταϋλανδέζικα spare ribs θυμίζουν καλοψημένη μπριζόλα. Όλη η τέχνη του πιάτου βρίσκεται στο ότι το κρέας διατηρεί τη χαρακτηριστική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Xοιρινό με αγκινάρες (από το βιβλίο «52[...]

Υλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Xήνα γεμιστή με φρούτα και άγρια μανιτάρια

Η συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
H παραδοσιακή γέμιση της γαλοπούλας

υλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Chimichurri (alino) (Αργεντινή)

Υλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cassoulet

Όταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Caldo verde: η χορτόσουπα

Caldo verde, η σμαραγδένια: Η πράσινη, υπέροχη, δυναμωτική, αλλά και λεπτή στη γεύση, σούπα από την Πορτογαλία. η εθνική τους χορτόσουπα! Ένα πιάτο της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γεμιστή γαλοπούλα

Υλικά 1 γαλοπούλα 4-4 ½ κιλά περίπου 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό για το ταψί Για τη μαρινάδα 1 ½ φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό ½ φλιτζ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παστίτσιο με ψαρονέφρι και κρέμα γιαούρτιου

Υλικά Ιδιαίτερο πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι 1 ώρα και 30 λεπτά / 2 άτομα 1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό 300 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο 1 ψαρονέφρι των 700[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γουρουνάκι γάλακτος με σπαράγγια και πλερότους[...]

Οι ψησταριές της Σεγκόβια (asadores) είναι φημισμένες: καθεμία έχει το δικό της ξυλόφουρνο, όπου ψήνονται τα lechones, τρυφερά και πεντανόστιμα γουρουνάκια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αφέλια (χοιρινό μαγειρεμένο με κρασί και[...]

υλικά 1 κ. χοιρινή σπάλα, κομμένη σε χοντρούς κύβους 2 φλ.τσ. κόκκινο ξηρό κρασί 3 κ.σ. σπόροι κόλιαντρου, χοντροσπασμένοι 2 ξύλα κανέλας 1/2 φλ. τσ. ε.π.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κοντοσούβλι

Υλικά 2 κιλά κρέας αρνίσιο ή χοιρινό χωρίς κόκκαλα 4 κρεμμύδια ξηρά , ψιλοκομμένα 1 κουταλιά σ. πάπρικα γλυκιά 1 κουταλιά σ. ρίγανη αλάτι, πιπέρι 1 μικρή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λουκάνικα με σάλτσα κάρρυ (currywurst)

υλικά 500 γρ. χοντρά, χωριάτικου τύπου λουκάνικα (κατά προτίμηση γερμανικά) 400 γρ. πολτό ντομάτας (από κουτί ή σπιτικό) 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.γ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αγριογούρουνο στιφάδο

Υλικά για 4 άτομα 1 ½ κιλό αγριογούρουνο σε μπουκιές 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 1 ½ φλιτζ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαλοπούλα γεμιστή (Βρετανία Homey Xmas με[...]

Υλικά (για 8-10 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 ½ - 4 κιλά περίπου Για τη γέμιση 100ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον 500 γρ. κιμάς[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αρνί στο χαρτί  (γκιούλμπασι)

Υλικά 1/2 κιλό αρνίσιο μπούτι 3/4 κιλού χοιρινή σπάλα 1/2 κιλό κατσίκι (όλα χωρίς τα κόκκαλα) 1 κεφάλι σκόρδο 3/4 κιλού πατάτες μικρές 2 ντομάτες, σε φέτες 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφτέδες φρικασέ Σύμης

Υλικά 700 γρ. κιμάς (μισός μοσχαρίσιος, μισός χοιρινός) 2 αβγά (τα ασπράδια) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μέτρια ντομάτα, στον τρίφτη 1 1/2 φλιτζ. τσ. τριμμένη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφτεδάκια χοιρινά με δυόσμο και κόλιαντρο

υλικά 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρου κοπανισμένους 1 κ.σ. κουκουνάρι 1 αβγό 2 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ελβετικό φοντί

Συνταγή από το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπανδρέου «Μαγειρική Σκευωρία» Υλικά 300 γρ. έμενταλ, 300 γρ. τυρί ρεγκάτο, 300 γρ. τυρί γκούντα, 300 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy