Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Ο Τζον Φεβρώ έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στο πολύ ευχάριστο Chef , αλλά την παράσταση στην ταινία δεν την κλέβει ούτε ο δημιουργός της, ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.gr''salty'' braid with puff pastry Μια πλεξούδα που αρέσει και σε αγόρια και σε κορίτσια.. ;) Ευκολία: παροιμιώδης! Νοστιμιά (ανάλογα με τα υλικά που θα[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 125γρμ. κοφτό μακαρονάκι αλάτι από 1 μικρή κόκκινη και πράσινη πιπεριά Ι κρεμμύδι 6 καλαμπόκια μικρά κονσέρβας 125γρμ. ζαμπόν βραστό 75γρμ. τυρί φέτα Ι[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΤην ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων. Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΧωρίς αυγό και μαγιά... πανεύκολη και νοστιμότατη ζύμη, στο άψε σβήσε! Τι χρειαζόμαστε: 2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. μπέικιν πάουντερ 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Μετά από 1 εβδομάδα κουραστική με, στρώσιμο κρεβατιού,μ μπάτσελορ και γάμο μετά.............. θέλω[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι 150 γρ. χοιρινό λίπος 1 αυγό για το άλειμμα αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 150 γρ. ζαμπόν 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΒραστή πατάτα, πικάντικο χοιρινό, μπόλικο κίτρινο τυρί και μιας σος από κρεμμυδόσουπα θα κάνουν το ορεκτικό για το brunch ακαταμάχητο! Το μυστικό είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html