νηστισιμο κεικ ακης | καβουρόψιχα σαλατα | καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι αργυρώ | σαλατα με καβουρόψιχα | κουλουρακια νηστισιμα με καροτο | κρεμα ζαχαροπλαστικης ακης | συκωτι ψητο | πως βραζω χυλοπιτες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κομποστα ξινομηλα τρικολορε

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινό κόντρα γεμιστό

Μία φανταστική συνταγή για το τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 2-3 ώρες.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Χοιρινό με ρεβίθια & απάκι στο φούρνο |[...]

Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. Η συνταγή όμως που σας παρουσιάζω δεν[...]

Πηγή: caruso.gr
Απάκι με πουρέ γλυκοπατάτας, καραμελωμένα[...]

Υλικά (για 2 άτομα) 250 γραμμάρια απάκι Ελαιόλαδο Για πουρέ γλυκοπατάτας 2 γλυκοπατάτες 50 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 50 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα Αλάτι Πιπέρι[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Δίαιτα Dukan - dietrecipes.gr - Συνταγές για[...]

Περιλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη[...]

φύλλο …για το 5,5 φλυτζάνια τσαγιού (750-770 γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μαλακό κατηγορίας Π) 4 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 1 κ. σ. ξύδι από κρασί 1 κ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Λούζα: το άγνωστο αλλαντικό των Κυκλάδων

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει, αλλά όποτε πάω στην Ιταλία με πιάνει μια απογοήτευση. Οι Ιταλοί έχουν ένα και το κάνουν να φαίνεται δέκα, ειδικά στο θέμα της[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Σπανάκι με αυγά μάτια, λουκάνικα και κρουτόν

Ένα ξεχωριστό πιάτο στο τραπέζι σας. Συνταγή : Άγγελος Ρεντουλας Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Ψήσιμο περίπου 15΄.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Υποδεχόμαστε το κρύο με τραχανά

Ο Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Συκώτι αρνίσιο με μαϊντανό, σκόρδο, απάκι και[...]

Μία σούπερ συνταγή για το μεσημεριανό σας τραπέζι. Συνταγή : Κώστα Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Παραδοσιακά προϊόντα - Τα καλούδια των διακοπών

Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Μανιτάρια με απάκι και ξινομυζήθρα

Μετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φουκάκι, η κρητική τηγανιά

Οι θερμοκρασίες, άρχισαν να πέφτουν, άλλαξε κι η ώρα - απόψε νύχτωσε νωρίς – και βαδίζουμε προς το χειμώνα ( σε πολλούς τομείς δυστυχώς). Όσπρια,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρητικές λιχουδιές για το γιορτινό τραπέζι

Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ρεβίθια με κολοκύθα και μπαχαρικά

Μια άλλη πρόταση για ρεβίθια νηστίσιμη κι όχι μόνο. Σήμερα εγώ έκανα τη νηστίσιμη έκδοση, θα σας προτείνω στο τέλος και την αρτύσιμη. Τα υλικά μου για 3 καλές[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
ΓΚΑΤΌ : ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΠΑΚΙ ♦♦[...]

"ΓΚΑΤΟ" ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ : ΠΟΥΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΠΑΚΙ Αυτο το πιατο στα ιταλικα λεγεται "γκατό", λεξη που προεχεται απο τα γαλλικα και σημαινει γλυκο. Προκειται για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy