Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Το αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά 100 ml ελαιόλαδο 1 μικρό άσπρο λάχανο, καθαρισμένο από τα 2 - 3 εξωτερικά φύλλα του, ψιλοκομμένο για σαλάτα 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΝίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 λάχανο περίπου 800 γρ. 600 γρ. κιμά μισό χοιρινό μισό μοσχαρίσιο 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμο, παραδοσιακό ποντιακό φαγητό, που δε λείπει ποτέ από το χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) τραπέζι των Ποντίων. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι δύσκολο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πεντανοστιμο μεζεδάκι που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα. Σε πολλά μέρη τις λένε οματιές ή ομαθιές αλλά εινα τελείως διαφορετική συνταγη.εμεις[...]
Πηγή: greekmasa.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό την κ. Φιλιώ Γιαννακάρη ΥΛΙΚΑ 1 μέτρια γαλοπούλα αλάτι και πιπέρι Γέμιση ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα! Μπαίνουμε σιγά σιγά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και από εδώ και πέρα και μέχρι και τη Πρωτοχρονιά, το Ελληνικό Χρέος θα έχει μόνο συνταγές για το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr