Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.gr500 γρ rigatoni …για τον κιμά 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ χοιρινό κιμά …για τη βάση του κιμά (το soffritto) 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτές οι νόστιμες φωλιές λαζανιών γίνονται με γουόν τον και μια φόρμα για μάφινς. Το εξωτερικό τους είναι λεπτό και τραγανό, ενώ το εσωτερικό είναι μαλακό και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες250 γρ. λαζάνια 400 γρ. φασολάκια λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 300 γρ. λουκάνικο σε διαγώνιες φέτες 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΙταλικό μενού με τις αγαπημένες σας συνταγές Cucina Caruso, στο φιλόξενο Atrium του Ξενοδοχείου Ηρώδειο, δίπλα στο Μουσείο Ακροπόλεως, ΜΟΝΟ για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.[...]
Πηγή: caruso.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση σε φέτες (400 γρ.) 1 πακέτο λαζάνια BARILLA 1 συσκευασία[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 5-6 πράσα 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ. του καφέ λευκό ξηρό κρασί 1 φλιτζ. του καφέ γάλα Ξύσμα από 1[...]
Πηγή: megatv.com/cook250 γρ. λαζάνια 400 γρ. φασολάκια λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 300 γρ. λουκάνικο σε διαγώνιες φέτες 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com