η πορτοκαλοπιτα του παρλιαρου | γυρος στο φουρνο δρισκας | κεικ με αποξηραμενα φρουτα ακης | μπουτια κοτοπουλου ακης | σπιτικάσοκολατακια | λικερ μανταρινι ακης | μηλοπιτα νηστισιμη με λαδι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ντακος ξινομυζηθρα βασιλικος

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Διατροφή βάσει του Slimming world

Η κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr

χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο -[...]

Τρυφερά, χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Δίαιτα Dukan - dietrecipes.gr - Συνταγές για[...]

Περιλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
κλασική χοιρινή τηγανιά και τα μυστικά της -[...]

Αυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]

Πηγή: pandespani.com
Κυδώνι

Γενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Άλευρα & Γλουτένη

Τί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν -[...]

χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]

Πηγή: pandespani.com
Μπαχαρικά... αρώματα και γεύσεις, μέρος 2ο

Καλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το πακέτο

Σάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ : Τα καρκινικά κύτταρα[...]

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας (τονίζουμε «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ») καταπολέμησης του καρκίνου, το[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Το πακέτο

Σάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Οινόμελο (Κρασόμελο)

Χρόνια Πολλά! Χειμωνιάτικο όντως σκηνικό μας έστησε στο φευγιό του το 2015. Ας το κατευοδώσουμε με ένα ζεστό κρασί κι ας υποδεχτούμε θερμά το 2016! Σ’ όλες[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου και FODMAPs

Για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
Τα μεγαλύτερα ψέματα στις ετικέτες των τροφών

Τα μεγαλύτερα ψέματα στις ετικέτες των τροφών Έχουμε συνηθίσει να εμπιστευόμαστε τις ετικέτες στις συσκευασίες των τροφίμων, περισσότερο απ’ ό,τι θα[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Φιλέτο βοδινό τυλιγμένο με μπέικον και σάλτσα[...]

Φιλέτο βοδινό τυλιγμένο με μπέικον και σάλτσα κρέμας βαλσάμικου με ρόδι Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy