Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
300 - 350 γρ. απάκι (ξιδάτο και καπνιστό κρητικό αλλαντικό από χοιρινό κρέας), κομμένο σε λεπτά φετάκια 1 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 4 κυπριακές πίτες (ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΟδηγίες για την παρασκευή καπνιστού χοιρινού -απάκι- σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κρήτης
H Αλσατία φημίζεται για τα νόστιμα πιάτα της και ειδικά αυτά που περιέχουν κρέας. Αυτή η συνταγή είναι από τις πιο διαδεδομένες στην περιοχή μόνο που αυτή την[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr500 γρ. καπνιστό απάκι χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κούπα λευκό κρασί 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα κομμένο σε φέτες (μπούτι, ωμοπλάτη) 1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη 1 κλωναράκι σέλινο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cooklos.gr1 μαρούλι ρόκα (όση θέλετε) 6 σύκα αποξηραμένα 0.5 ρόδι Απάκι κρητικό (είτε χοιρινό είτε κοτόπουλο) γραβιέρα αλάτι Για τη σάλτσα λίγο λάδι μπαλσάμικο μέλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr