Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος μοσχαρίσιος με χοιρινό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 2 αυγά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΉθελα να αγοράσω όλο το χασάπικο, λες και κάποιο σύνδρομο στέρησης με είχε κυριεύσει. Να φτιάξω και κοτόπουλο, να φτιάξω και λίγο μοσχαράκι ψητό στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημερα! Αλλη μια εβδομαδα παει προς το τελος και ο προγραμματισμός της επομενης ερχεται! Δευτέρα: Τσιπούρες Λαδολέμονο Τρίτη: Λαχανοντολμάδες ξαπλωτοί[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΟ ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]
Πηγή: caruso.grΠριν από δύο εβδομάδες, Κυριακή βράδυ, επέστρεψε ο πατέρας μου από τη Φλώρινα, όπου είχε πάει μαζί με κάμποσο λαό ακόμη για την κηδεία της γιαγιάς μου. Εμένα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΑν θέλουμε να δώσουμε διαφορετική γεύση και άρωμα στο μπριζόλες μας, κάνουμε τα παρακάτω : Το λεμόνι το ρίχνουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος.[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ