Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Σήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΑσβέστιο µπορούµε να προσλάβουµε µόνο από το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι. Σωστά; Λάθος, απαντούν οι ειδικοί και µας αποκαλύπτουν όλα τα «µυστικά»[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 ψωμάκια για burger 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα PORKY 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος PORKY 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ κουζίνα του Καμερούν θεωρείται από τις πλουσιότερες της Αφρικής, κυρίως λόγω τοποθεσίας της χώρας αλλά και της γαλλικής επιρροής, αποτέλεσμα της οποίας[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά 2 φλ. ντομάτα τριμμένη ή 1 1/2 κ.σ. πελτέ ντομάτας ή 300 γρ. χυμός ντομάτας 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 ποτήρι του νερού λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖωμός λαχανικών - http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_322.html Ζωμός κοτόπουλο -[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΔύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]
Πηγή: pandespani.com400 γρ. πλιγούρι 1 μπολ ψημένο κρέας. 2 σφιχτές ντομάτες 1 καρότο ½ κολοκυθάκι ½ κόκκινη πιπεριά ½ πράσινη πιπεριά κέρατο 1 κρεμμύδι ½ κουταλάκι κάρυ ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε ζωμό από χωριάτικη κότα! Οι κρεατόσουπες , οι σούπες γενικότερα, είναι αγαπημένο χειμωνιάτικο φαγητό. Ειδικά η σούπα με κρέας είναι το εορταστικό πρώτο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω σχεδόν πάντα όταν έχω καλεσμένους[...]
Πηγή: caruso.grΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.gr1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα μυρίζει μαμά. Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν παιδί ήταν το ρολό κιμά γεμιστό με αυγά και τυράκι. Τη συνταγή μού την[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαγάκι καλομαγειρεμένο και νόστιμο, σκέτο λουκουμάκι. Ιδανικό για το Κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι. Φτιάξτε το και κάθε μέρα θα είναι σαν να είναι[...]
Πηγή: magiacook.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για το κοκκινιστό Κρέας (μοσχαρίσιο ή κατσικίσιο ή χοιρινό) Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Σάλτσα ντομάτα από 2 ντομάτες Αλάτι,[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cook