Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα (200 γρ. το καθένα) ½ γαλλικής μπαγκέτας 4 ψωμάκια χάμπουργκερ 250 γρ. φρέσκο φουαγκρά Τρούφα (ή λάδι τρούφας) 1 αβγό Κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα γρήγορο ορεκτικό με γιορτινή διάθεση. Εξαιρετικό για το κρασάκι των καλεσμένων σου μέχρι να σερβίρεις το κυρίως μενού! Εύκολη 1 Ώρα 4+μερίδες 1 1 1 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΑν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, καλά καθαρισμένα από τις ίνες και τα παχάκια τους και τεμαχισμένα 300 γρ. ξεπαγωμένο βούτυρο λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ κλασική συνταγή που ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά την οικειοποιήθηκαν οι Άγγλοι που τη λατρεύουν. Υλικά για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]
Πηγή: pandespani.comΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr