Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Μπιφτέκια στο φούρνο. Η απόλυτη συνταγή για γευστικά, αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο χωρίς πολλά- πολλά και κυρίως χωρίς περιττά λίπη, γιατί όπως και να το[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΣυνολικός χρόνος δημιουργίας μέχρι το σερβίρισμα 35 λεπτά. Στο multimulinex χτυπάμε μέχρι πλήρους πολτοποίησης, τα παρακάτω: Υλικά: χυμό ενός[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr500 gr κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι μικρό 1 ντομάτα μεγάλη 5 κσ φρυγανιά τριμμένη λίγο γάλα νουνού 1 κσ τσίπουρο ή ρακί 1 χούφτα ψιλοκομμένο δυόσμο 2 κσ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλοί επισκέπτες της Κρήτης έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια ότι αυθεντική κρητική κουζίνα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα στην ενδοχώρα του νησιού[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣουχλιά και σούφερα για κρασί! Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυνεχίζοντας το αφιέρωμα στην Ξάνθη, ήρθε η ώρα να σας πω τι δοκίμασα. Κατ'αρχήν, ό,τι έφαγα, ήταν εξαιρετικό! Παρόλο που κάποιες φορές φάγαμε αργά ή πολύ, τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: bostanistas.gr1,5 κιλό μοσχάρι (κομμάτι για κατσαρόλα της επιλογής σας) 15-20 πατάτες baby (προαιρετικά) 1 ξερό κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.grΑν θέλουμε να δώσουμε διαφορετική γεύση και άρωμα στο μπριζόλες μας, κάνουμε τα παρακάτω : Το λεμόνι το ρίχνουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος.[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ