Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΜπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νοστιμότατη συνταγή που μπορεί να σταθεί αντάξια ακόμα και σε ένα gourme εστιατόριο. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά μοσχάρι χωρίς κόκκαλο σε μεγάλες μπουκιές 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ νόστιμο πιάτο, ιδανικό για τραπέζια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κομμάτι νουά γάλακτος 2 σκελίδες σκόρδο Λάδι 1 knorr βοδινού 3 με 4 φέτες πορτοκάλι κομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν είχα μαγειρέψει ξανά διαφορετικά κρέατα, μαζί!! Το πάντρεμα αυτό έδωσε πολύ νοστιμιά και αρώματα που με ενθουσίασε!! Μία καλή πρόταση για το γιορτινό[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο σε μερίδες ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 πορτοκάλια (ο χυμός τους) 1 κ.γ. ρίγανη ¼ κ.γ. κύμινο αλάτι πιπέρι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ μπαμπάς μου εδώ και πολύ καιρό ζητούσε να φάει αρνί γεμιστό όπως το έτρωγε στο χωριό του.Συνταγή σίγουρη δεν είχα, ανέτρεξα στο internet, αφού διάβασα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Το θώρακα από ένα κατσικάκι 5 φλιτζάνια ρύζι σπυρωτό 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 συκωταριά 3-4 ώριμες ντομάτες ξυσμένες στον τρίφτη αλάτι, πιπέρι, κύμινο 1[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά 1 κουτ.λάδι 1 κουτ.βούτυρο 1 1/2 φλ. κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα κα κομμένα στα δύο 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα σε κύβους (ουρά, ελιά ,σπάλα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΓίνεται και με μοσχαράκι!! Υλικά 1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΉρθε η ώρα να παρουσιάσουμε επιτέλους τη γαλοπούλα που φτιάχνουμε κάθε Χριστούγεννα σπίτι μας! Φυσικά με μία μέρα καθυστέρηση, καθώς χτες ήμαστε πολύ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό κρέας μοσχαριού 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγαλο κρεμμύδι ή 2 μικρά 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασάκι 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 αυγό 1 ποτήρι νερού φρυγανιά τριμμένη Αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 μεγάλη ντομάτα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.gr350 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο και χοιρινό 230 γραμ. μανιτάρια 1 μελιτζάνα 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη ή πορτοκαλί 2 ντομάτες 250 γραμ. χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚεφτές ( και δε φταις !!!) Παραλλαγές, να φαν' κι οι κότες!! Στο μέγεθος, στα υλικά αλλά κυρίως στα μυρωδικά. Με ούζο, με σκόρδο, με κύμινο, με πορτοκάλι...[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕξαιρετικός μεζές που φτιάχνω πολύ συχνά, όχι μόνο με συκωτάκια πουλιών, αλλά και με το συκώτι από κουνέλι, άμα σας βρίσκεται –εμείς τρώμε κουνέλι[...]
Πηγή: bostanistas.gr