Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ο κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grH Γελαστίνα υπήρξε μια από τις πολύ αγαπημένες μου e-φιλενάδες. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιο μαγειρικό site, κάναμε πολύ καλή παρείτσα, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην ονομασία του το φαγάκι αυτό, την οφείλει στον καλό μου. Αυτός το ονόμασε έτσι! Στην ουσία είναι ένα συνδυασμός μουσακά με παπουτσάκια, πολύ πολύ νόστιμος.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μελιτζάνα θεωρείται “βασιλιάς” των καλοκαιρινών λαχανικών! Μπορείτε να την φάτε με διάφορους τρόπους, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο για να την[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες300-350 γρ μοσχαριστιο κιμά 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο περασμενο στο ψιλό τριφτη 2 κ.γ. τοματοπολτός 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 1 αυγό 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grEΣΤΆΛΗ ΑΠΌ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ { 12.06.2015 gastronomos.gr } Ο Γαστρονόμος Ιουνίου μαγειρεύει «Τα γεμιστά της Μεσογείου» σε ένα αφιέρωμα για όλα τα[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr