Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Πεντανόστιμο!!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (νουά) 10 φέτες τυρί κίτρινο 10 φέτες ζαμπόν 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑγαπημένη σαλάτα, όλης της οικογένειας. Απαραίτητη σε μπουφέ, μιας και εξαφανίζεται... Τα καλοκαίρια που το βράδυ θέλουμε κάτι πιο γρήγορο, την εξαφανίζουμε[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΓια 8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι Διαφημίσεις 2 κιλά μοσχαράκι (κομμένο σε κύβους των 100 γραμ.) 750 ml. ημίγλυκο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜιας που άνοιξα το κεφάλαιο “θεία Elba”, ας πω δυό λόγια ακόμη για τη χάρη της. Άλλη μία χειμωνιάτικη συνταγή μες το κατακαλόκαιρο. Δεν σας την προτείνω, παρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑξίωμα 1: Ο καφές είναι ο καφές Ο καφές είναι ο καφές (γιαυτό άλλωστε και λέγεται και καφές και όχι κάπως αλλιώς). Οτιδήποτε πετάξει μέσα στον καφέ ο[...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή για 2 άτομα 2 κούπες ρύζι Βali 1 κονσέρβα μανιτάρια 1 κούπα καλαμπόκι κατεψυμγένο 4 αυγά 1/2 πιπεριά πράσινη 1/2 πιπεριά κίτρινη 1/2 πιπεριά[...]
Πηγή: greekcook.grΑυτή είναι μία συνταγή που την είχα φτιάξει παλιά σε κάποιο τραπέζι και μου άρεσε πολύ! Θεωρώντας ότι στέκεται σε γιορτινό τραπέζι την μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο ρολό κιμά στο φούρνο είναι ένα κλασικό φαγητό που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές. Χθες εκεί που σκεφτόμουν πως να μαγειρέψω τον κιμά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠράσο, κιμάς και μπεσαμέλ.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για μια νόστιμη αφράτη γέμιση; Μια πίτα, που συνοδευμένη από μια σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500gr κιμάς μοσχαρίσιος 2 αυγά 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη 5 κουταλιές σούπας φρυγανιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami