Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Μη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣας υποσχέθηκα την Ουγγρική συνταγή όπως είναι γραμμένη σε μια ποδιά που αγόρασα από τη Βουδαπέστη. Στα σουβενίρ πουλούσαν ποδιές κουζίνας με Ουγγρικές[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣε ένα ταξίδι μου στη Βουδαπέστη έφαγα το αυθεντικό γκούλας . Το γκούλας είναι γνήσια ουγγρική σπεσιαλιτέ, αν και θα το βρείτε στο μενού πολλών[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο κρέας από μοσχάρι δένει με όλα τα λαχανικά και τα τυριά με όποιο τρόπο κι αν το μαγειρέψουμε. Διάλεξα μια εύκολη συνταγή που είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ "καλόγερος" μοσχάρι είναι παραδοσιακή συνταγή από τη Νάξο την οποία έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές. Γιατί λέγεται καλόγερος το μοσχάρι δε ξέρω με σιγουριά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο φαγητό αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Αν προσφέρεται από κάποιο εστιατόριο που έχω επισκεφτεί σίγουρα θα το τιμήσω. Βέβαια καθένα έχει τη δική του[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣκέφτηκα να σας γράψω μια συνταγή με κυδώνια μια και τώρα είναι η εποχή τους. Έφτιαξα το γλυκό του κουταλιού και κράτησα 2 κίτρινα και ζουμερά για να τα κάνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο 1981 βάφτισα την μαυρομάλλα πανέμορφη κόρη της φίλης μου Μαίρης και του αγαπημένου μου εξαδέλφου Γιώργου. Τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά μας ήταν μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτο μοσχάρι με χλωρά κρεμμυδάκια, μανιτάρια και πιπεριές, χωρίζουμε τη συνταγή σε δύο μέρη. Στα υλικά που βάζουμε για να μαγειρέψουμε το κρέας και στα υλικά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή για στιφάδο είναι της μαμάς και το αστείο είναι το ότι της ζητούσα τόσο καιρό να μου τη δώσει και τελικά την είχε γράψει ήδη στο συνταγολόγιο που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤον κιμά ρολό με πορτοκάλια και μουστάρδα τον πειραματίστηκα μόνη μου, παίρνοντας βέβαια σαν βάση την κλασική συνταγή. Βγήκε ένα γευστικότατο φαγητό που άρεσε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε ένα δείπνο καλεσμένων αναζητάμε τα καλύτερα συνοδευτικά. Η κρεατόπιτα η Κεφαλλονίτικη είναι πράγματι από τις καλύτερες και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι μπριζόλες χοιρινές κρασάτες είναι ένα πανεύκολο φαγητό για τους εργένηδες, αλλά και τις μανούλες που εργάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους![...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή αυτή μοιάζει με την " αρνάκι με κάστανα και μέλι ". Όμως σε όσους δεν αρέσουν οι γλυκές γεύσεις, αυτή είναι μία ωραία και πρωτότυπη συνταγή. Τα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα σνίτσελ με σάλτσα ροκφόρ είναι ιδιαίτερα και απολαυστικά. Την έχω φτιάξει τη συνταγή με σνίτσελ χοιρινού, γιατί ο μικρός μου γιος δεν τρώει τα μοσχαρίσια.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ρολό κιμά στο φούρνο είναι ένα κλασικό φαγητό που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές. Χθες εκεί που σκεφτόμουν πως να μαγειρέψω τον κιμά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα γιουβαρλάκια είναι ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο φαγητό. Ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Τα υλικά μας: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή αρνί) 1 μεγάλο ξερό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌλοι ξέρουμε να φτιάχνουμε τους παραδοσιακούς κλασικούς κεφτέδες που μάθαμε από τη μητέρα μας. Σήμερα θα σας γράψω μια παραδοσιακή συνταγή που βρήκα γραμμένη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr