Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά καλαμποκίσιες μαλακές πίτες (τορτίγιας): 16 φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο:1 κιλό πιπεριές πράσινες: 2 πιπεριά κόκκινη: 1 πιπεριά πορτοκαλί: 1 πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΕξαιρετικός μεζές που φτιάχνω πολύ συχνά, όχι μόνο με συκωτάκια πουλιών, αλλά και με το συκώτι από κουνέλι, άμα σας βρίσκεται –εμείς τρώμε κουνέλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έχω κέφια τις Κυριακές και αναζητώ τα μουρμουρητά αγαλλίασης γύρω από το τραπέζι αβλεπί καταφεύγω στο όσσο μπούκο, το μιλανέζικο πιάτο που πρώτα[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φθινόπωρο τρώγαμε το παραδοσιακό φαγητό της οικογενειακής πατρίδας , της Ανατολικής Ρωμυλίας, τώρα μέρος της Βουλγαρίας. Ήταν το χοιρινό με κυδώνια, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Ιταλοί του έδωσαν το όνομα με το οποίο έγινε γνωστό σ’ όλο τον κόσμο: Οσομπούκο, δηλαδή κόκαλο (osso) με τρύπα (buco). Τώρα πώς τους ήρθε, εκεί, στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 350 γραμμάρια άπαχο μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 15 γραμμάρια βούτυρο 3 πατάτες κομμένες σε κύβους 1 μικρό[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Κεφάλια σκόρδο 2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. πιπέρι 1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι 1/2 φλ. χυμό λεμόνι 1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ) ξύσμα λεμονιού 2[...]
Πηγή: sidages.grΜοσχαράκι νουά με βελούδινη σάλτσα πορτοκάλι!!! Υλικά: - 1 κ. μοσχαρίσιο νουά - 1 κονσέρβα μανιτάρια - 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι - 1/2 ποτήρι κονιάκ - 1/4[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕψαχνα μια συνταγή για να φτιάχνω το μοσχαράκι κάπως διαφορετικά.... Βαρέθηκα το κοκκινιστο με όλες τις παραλαγές του και ειπα να ρωτήσω τον κρεοπώλη μας τι θα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι το τρίτο στιφάδο που αναρτάτε εδώ... Έχουν προηγηθεί το Στιφάδο με μοσχάρι και το Χταπόδι στιφάδο με πορτοκάλι . Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr4 Flares Facebook 0 "/> Twitter 3 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 0 "/> 4 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grΥλικά: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 αυγό 1 ποτήρι νερού φρυγανιά τριμμένη Αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 μεγάλη ντομάτα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι πανεύκολη και απλούστατη!!! Υλικά: 1 πακέτο ψαχνιώτικα φύλλα κρούστας 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 φλιτζ.τσ. ντοματοχυμός 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια (το ένα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο μυστικό για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό Ψάχνετε τον τρόπο για να γίνει το κρέας που μαγειρεύετε πιο μαλακό; Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr