Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα 2 κ.σ. βούτυρο 1 φλ. μαυροδάφνη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 κ.γ. θυμάρι 1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι πιπέρι σε[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr΄Οταν τα φτιάχνω μοσχομυρίζει όλο το σπίτι. Συνταγή της μητέρας μου που ήταν μικρασιάτισσα. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 6 σκελίδες σκόρδο 1/4 ψωμί[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΠαραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.gr1 κιλό μοσχαρι ελια σε κομματακια αλατοπιπερο 1 κούπα κρασι μαυροδάφνη 4 κουταλιες μουσταρδα σε βαζο με αρωμα δεντρολιβανο και βαλσάμικο 1 κούπα ζωμο κρεατος[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΙΛΕΤΑ ΜΙΝΙΟΝ ΜΕ ΣΟΣ ΜΑΔΕΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 φιλετο μοσχαρισιο 1 κιλο περιπου κομμενο σε 6 ισα τεμαχια 6 φετες μπεικον, 6 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα και γωνιες.[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο δεν έχω πάει. Ούτε το μοσχάρι είναι το αγαπημένο μας κρέας, γι’ αυτό και δεν το μαγειρεύω συχνά. Όμως το «Mοσχάρι ζακυνθινό με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι του Πατρινού Σεφ Κώστα Αξιώτη. Τι χρειαζόμαστε: 4 μοσχαρίσια φιλέτα 2 κ.σ. βούτυρο 1 φλ. μαυροδάφνη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχη και γεμάτη νοστιμιά συνταγή!!!! Να ευχαριστήσω και την καλή μου φίλη Areti Vardaka για τις συμβουλές της . Να σημειώσω ότι δεν είχα ξαναφτιάξει[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 μπριζόλες μοσχαρίσιες -1 κιλό πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα - αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ -1 κούπα μαυροδάφνη -6[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr400 γρ. χυμό ντομάτας 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκόρδο ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Κύμινο 300 ml. κρασί μαυροδάφνη Λίγο γάλα Μουσκεύουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜαρόκο! Μια ονειρεμένη χώρα, γεμάτη ήλιο, με παράξενη και πολύπλευρη κουζίνα, μίξη ενός πλήθους πολιτισμών, γεμάτη από αρώματα μπαχαρικών, φρούτα (με πιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.gr