Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Μερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό τον κ. Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30---/638---barbeque-urfa-.html#638 ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ (BARBEQUE): URFA ΚΕΜΠΑΠ Οι πόλεις Urfa και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ ποιοτητα και ο τροπος παρασκευης,οι κανονες διατηρησης και η θεση του κρεατος στη διατροφικη αλυσιδα του ανθρωπου,αποτελουν ''μυστικα'' που πρεπει να[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Μοσχαράκι τυλιγμένο σε σφολιάτα..!! • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας)• Λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕσείς το ξέρατε ότι η ελληνική ορολογία για τα dumplings είναι μπουλέτες; Εγώ δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα (την οποία και τιμά ο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.gr½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο (χωρίς λίπος) 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο 4 χοντρές φέτες ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.com½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ για 8-10 άτομα -3 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -3 κόκαλα για ζωμό -750 γρ. μοσχάρι για βραστό(κότσι,στρογγυλό κλπ) κομμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.gr1 κιλό συκωτάκια κοτόπουλου, ανάμικτα με στομάχια και καρδιές 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη λεμόνι Πλένουμε καλά[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.gr"Τζιγέρι" είναι το συκώτι και τα "τζιγέρια" (στον πληθυντικό) όλα τα εντόσθια. Ο δικός μας τζιγεροσαρμάς περιέχει μόνο το συκώτι, τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχει υποβληθεί από azulini Πέμπτη, 26/03/15 Η εκδοσή αυτή είναι για αυτούς τα ψήσουν το κοκορέτσι στο σπίτι τους και δεν θα έχουν την ευκαιρία του[...]
Πηγή: greekmasa.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο συγκεκριμένο φαγητό προέκυψε απρόοπτα. Δεν είν' απ' αυτά που συνηθίζω. Πολλές φορές ακούω για γίδα βραστή, αλλά δεν είν' απ' τα κρεατικά που μ'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤο Συκώτι μας είναι η Ζωή μας.....Το προσέχουμε για να έχουμε ή...Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 κιλά μπριζόλες μοσχαρίσιες 1/3 φλιτζάνι σάλτσα τομάτας 1/3 φλιτζάνι μέλι 1 κουταλιά ξίδι 1 κουταλιά Γούστερσιρ σως 1 κουταλιά σόγια σως[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλο μοσχαρισιος κιμας 4 μεγαλα κρεμμυδια 2 σκελιδες σκορδο 2 κουταλιες σουπας παπρικα 3 κουταλιες σουπας ριγανι 2 κουταλιες λαδι 1 αυγο 1 πακετο φρυγανιες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΤι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr