βαφλες ακης | μυδοπιλαφο με καθαρισμενα μυδια | γαλοπουλα στηθος στην κατσαρολα | μακαρονια με τονο σαλατα | μουσταλευριά βέφα αλεξιάδου | γλυκο με mascarpone | καλαμποκόπιτα με τυρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ανθοτυρο φραουλα δεντρολιβανο

Βρέθηκαν 68 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαλοπούλα γεμιστή Wellington

Το Wellington με γαλοπούλα είναι ένα εκπληκτικό και ξεχωριστό πιάτο για τις γιορτές και θέλει πολύ λιγότερο χρόνο από ολόκληρη τη γαλοπούλα. Αν θέλετε λοιπόν[...]

Πηγή: alwayshungry.gr
Πουγκιά με κατσικίσιο τυρί και προσούτο

Υλικά κατσικίσιο τυρί: 350 γρ. προσούτο: 8 φέτες βασιλικός: 5-6 φύλλα ψιλοκομμένα πιπέρι: φρεσκοτριμμένο φύλλα κρούστας... ιταλική σαλάτα: 160 γρ. για το[...]

Πηγή: icookgreek.com

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ[...]

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ[...]

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μανιτάρια γεμιστά τυλιγμένα με προσούτο & πέστο[...]

Μοναδικό συνοδευτικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πίτα και τυροπιτάκια: μ' ένα ζυμάρι, δυο[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE[...]

SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ρολάκια μοσχαρίσια με ντομάτα

Μία μοναδική πρόταση για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 30΄.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί[...]

Αναρτήθηκε στις 09/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί τσένταρ Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με[...]

Πηγή: sintayes.gr
Γεύμα Πιθήκων

Γεύμα που ετοίμασα για παρέα (πολύ) παλιών και (λέμε τώρα) εκλεκτών φίλων που η διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν και τελειώνουν στις μπανάνες και τις[...]

Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr
lixoudis//ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΥΛΙΚΑ 1 μεγαλο ψαρονεφρι μισο κιλο περιπου 5-6 φυλλαρακια βασιλικου 2 κ.σ.παρμεζανα τριμμενη 2 κ.σ.λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες 6[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Τα αυγά της ραστώνης

Κάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα με πρασινάδες και φρούτα

1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σνίτσελ ρολά με σάλτσα ντομάτας

Υλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tortellini in brodo (από τον Νίκο Δημητροκάλη[...]

Υλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πρωτοχρονιάτικο μενού 2012

Τώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Ρολάκια (Rouladen)

Μια αυθεντική παραδοσιακή Γερμανική συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 Μοσχαρίσια σνίτσελ ή φιλετίνια Ξινά αγγουράκια Μουστάρδα 10 φέτες Προσούτο Ζεστό νερό ή ζωμό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πανσέτα γεμιστή με πράσινα μήλα, αχλάδια και[...]

ΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Φιλέτο χοιρινό με προσιούτο

Ένα νόστιμο, πολύ εμφανίσιμο και γρήγορο φαγητό για κυριακάτικο γεύμα ή  για μπουφέ ή για ένα ιδιαίτερο γεύμα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ[...]

Υλικά (4-5) : 350 γρ. μακαρονάκι ή βίδες 500 γρ. χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 6 λεπτές φέτες προσούτο 1 μικρή χούφτα από φρέσκα φύλλα βασιλικού 1 κουταλιά[...]

Πηγή: yumyum.gr
Ρολό κιμά, γεμιστό με ζαμπόν και καπνιστό τυρί

Στο τέλος μόνο, όταν πια είχαμε καθαρίσει τα πιάτα μας και δεν είχε μείνει ίχνος φαγητού στο ταψί ή στη κατσαρόλα για να “μας φέρει η μαμά ακόμη λίγο,[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπριζόλες με προσούτο και μανιτάρια

Υλικά Μπριζόλες μοσχαρίσιες 5 τεμ. Προσούτο 100 γρ. Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα 200 γρ. Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες ώριμες 2 τεμ. Μαϊντανός 1 κουταλιά της[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Ψαρονέφρι σε σάλτσα κρασιού Μαδέρα

Αυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ // PARMIGIANA DI[...]

ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy