Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΕπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, medlabnews.gr Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι γραμμωμένοι σας κοιλιακοί και η επίπεδη κοιλιά αποτελούν μετά την εγκυμοσύνη ένα μακρινό όνειρο. Κι όμως, μπορείτε να τα αποκτήσετε ξανά σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΆνηθος Ο Άνηθος (επιστ.: Άνηθον το βαρύοσμον, Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Σελινοειδών (Apiaceae) (συν. Σκιαδοφόρων (Umbelliferae)).[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]
Πηγή: sintayes.grΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr5 hot τροφές που εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!!! Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω 5[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr'Ενα ακόμη απλό και εύκολο ορεκτικό, που γίνεται από τα περισσεύματα του ψυγείου μας. Μας περίσσεψε κιμάς από μακαρονάδα μπολοναίζ; Να η χρήση του!!! --Γέμιση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια τα τάκος ελαιόλαδο για το άλειμμα 80 γρ. αλεύρι ρεβιθιού 220 ml νερό ½ κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση 1 κ.σ ελαιόλαδο ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 τομάτα,[...]
Πηγή: akispetretzikis.com