λικερ φραουλα | μακαρονια σαλατα | μακαρονια στο φουρνο | γαριδες συνταγη | μηλοπιτα κεικ | συνταγές με μελιτζάνες στο φούρνο | γλασο λευκο | μοσχαρισιες μπριζολες στο τηγανι | μπάρες δημητριακών με βρώμη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μπασματι γλυκαντικα

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπριζόλες με προσούτο και μανιτάρια

Υλικά Μπριζόλες μοσχαρίσιες 5 τεμ. Προσούτο 100 γρ. Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα 200 γρ. Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες ώριμες 2 τεμ. Μαϊντανός 1 κουταλιά της[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μ' ένα ζυμάρι, δυο νοστιμιές: πίτα και[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE[...]

SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πίτα και τυροπιτάκια: μ' ένα ζυμάρι, δυο[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ♦♦ PARMIGIANA DI[...]

ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ // PARMIGIANA DI[...]

ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
εντυπωσιακά ισπανικά κρασιά - in vino veritas -[...]

τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]

Πηγή: pandespani.com
Λούζα: το άγνωστο αλλαντικό των Κυκλάδων

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει, αλλά όποτε πάω στην Ιταλία με πιάνει μια απογοήτευση. Οι Ιταλοί έχουν ένα και το κάνουν να φαίνεται δέκα, ειδικά στο θέμα της[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Saltimbocca alla Romana, η νοστιμιά της Ρώμης |[...]

To Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]

Πηγή: caruso.gr
SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE[...]

SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy