βαφλες συνταγη ακης πετρετζικης | χοιρινη τηγανια αργυρω | μοσχαρι νουα ψητο | μπαρες δημητριακων αργυρω πρωινο | κοτοπουλο με χυλοπιτες ακης | σαλτσα πιπεριας φλωρινης | κεικ ινδοκαρυδο βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κονκασε αρμπαροριζα τονος

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη,[...]

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]

Πηγή: caruso.gr
Αποκλειστικό: Ποιο λάδι τηγανίσματος πετυχαίνει[...]

Για να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]

Πηγή: caruso.gr

Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αγκινάρες: διατήρηση στην κατάψυξη

Εύκολος, δοκιμασμένος και επιτυχημένος τρόπος! Οι αγκινάρες είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά των κρητικών. Τις εκτιμούμε και τις μαγειρεύουμε με πάρα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Ο όρος Αρτοκλασία σημαίνει ο τεμαχισμός του άρτου και χρησιμοποιείται μόνο στη Λειτουργική . Εσφαλμένα λέγεται και αρτοπλασία.Έτσι στη Λειτουργική αρτοκλασία[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τροφές που ομορφαίνουν: Βάλτε τις στο πιάτο σας[...]

Η ομορφιά σας δεν εξαρτάται μόνο από ό,τι περιέχει το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο σας. Τυχόν ελλείψεις σε απαραίτητα[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Το μυστικό του αιώνα - Η «πραγματική Ιατρική»[...]

" Θρέφονται δι' αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων, ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αλκαλική  διατροφή

Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τα τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά & τα μυστικά τους[...]

Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]

Πηγή: caruso.gr
κεφτεδάκια με αρωματική σάλτσα φρέσκιας[...]

Υπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]

Πηγή: pandespani.com
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
CARONSEI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

CARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
11 ερωτήσεις και 44 απαντήσεις!

44! ναι 44 ερωτήσεις είχα να απαντήσω και μάλλον όσο το καθυστερώ θα προκύψουν κι άλλες οπότε ας τις πάρει το ποτάμι. Το νέο παιχνίδι λοιπόν απαιτεί: Να[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
~Μοσχαράκι Ραγού~

Ξέρω, ξέρω έχω «τεμπελιάσει» τώρα τελευταία. Όλο τα κορίτσια της παρέας βάζω μπροστά για να …βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δε λουφάρω όμως!![...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Αρνάκι φρικασέ με μαρούλι αυγολέμονο

Αναρτήθηκε στις 13/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αρνάκι φρικασέ με μαρούλι αυγολέμονο Ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό. Μια συνταγή για το[...]

Πηγή: sintayes.gr
Αγριογούρουνο Μπουργκινιόν: σε κόκκινο κρασί με[...]

Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]

Πηγή: caruso.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy