Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Η σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ μέρος 2οΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα. Χάστε κιλά εύκολα και γρήγορα! ! Σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος από την[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό χοιρινό κρέας 4 κ.σ. ελαιόλαδο (κατά προτίμηση) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 σφηνάκι βότκα λίγο μπαχαρικό (ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.gr15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα στα τρία ή κοκτέιλ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 ντομάτες ώριμες και μεγάλες περασμένες στο μούλτι 1 κ.σ. ντοματοπελτές ½[...]
Πηγή: cooklos.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grφιλέτο μοσχάρι ντοματίνια ρόκα 4 πατάτες 1 καρότο ξύσμα λεμόνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψημένο Αλατοπίπερο Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και το καρότο σε[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (4) : 1,5 φλιτζ. καπνιστός σολομός 1 φαγκαλάκι ζελατίνη ½ φλιτζ. κρύο νερό ? φλιτζ. μαγιονέζα 1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ελάχιστος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΥπάρχει ένα μέρος της Αθήνας που ασκεί πάντα μία έντονη γοητεία επάνω μου. Λίγο πιο πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στην σκιά της Ακρόπολης (Νενίκησά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρόνια με κιμά Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας. Κόσμος πολύς, τότε, γύρω στα 90ies, φανταζόταν να τρώει ένα σπιτικό πιάτο με αχνιστά μακαρόνια[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.com20/7/14 Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker. Δηλαδή, πάμε παραλία και όταν γυρίσουμε έχουμε έτοιμο φαγάκι. Μεγάλες στιγμές με την[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr