Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Μία καταπληκτική πίτα για μπουφέ, γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο ζύμη κουρού Για τη γέμιση: 4 κ.σ. (κουταλιές της σούπας) ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ξακουστό πια Χουνκιάρ Μπεγιεντί της Πολίτικης κουζίνας!! Ένα φαγητό που όταν το δοκίμασε ο σουλτάνος ευχαριστήθηκε πολύ !!! Από κει πήρε και την ονομασία[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: 1 κιλό αλεύρι δυνατό 2 φακελάκια μαγιά 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 ποτήρια γάλα 150 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο 1 ποτήρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα κλασσικό πιάτο που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους είναι το γκιουβέτσι και ιδιαίτερα όταν ψήνεται και σερβίρεται σε πήλινο μπολάκι επειδή τότε είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες μου εορτές είναι αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως και των περισσότερων από εμάς βέβαια. Τις περιμένω πως και πως κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι δυνατό 2 φακελάκια μαγιά 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 ποτήρια γάλα 150 γρ. βούτυρο λιωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε μοσχάρι στην κατσαρόλα. Όμως θέλαμε κάτι καινούριο. Ανατρέξαμε στη συλλογή με τις συνταγές μας και "ξεθάψαμε" μία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grνουά πρίνς Ορλόφ Υλικά 1-1½ κιλό νουά άπό μοσχάρι 1-2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σέ χοντρές φέτες 1 κλωνάρι μαϊντανό ½ κ.σ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΛαζάνια με κιμά Άτομα: 6-8, Χρόνος προετοιμασίας: 30’, Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 14 € ΥΛΙΚΑ : Για τα ζυμαρικά: 500 γρ. λαζάνια Για τον κιμά: 800 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΜελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά Άτομα: 3, Χρόνος προετοιμασίας: 45′, Χρόνος ψησίματος : 40′, Κόστος: 12 € ΥΛΙΚΑ : 5 μελιτζάνες μικρού μεγέθους [...]
Πηγή: foodtrails.grΚαι πάλι από το βιβλίο "Κορφιάτικες συνταγές της καλής και της νόνας" της κ. Τούλας Κατσαρου - Βεργέτη από τις εκδόσεις του βιβλιοπωλείου Πλους. "Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και να το δέσουμε ρολό.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια 2-4 άτομα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι με τη φλούδα 1 δαφνόφυλλο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί 800 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες[...]
Πηγή: sidagi.gr1/2 κιλό κιμά χοιρινό και μοσχαρίσιο ανακατεμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 αυγό 1 κουταλάκι κύμινο 2 κουταλιές φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο μικρές μεριδούλες 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα στη σάλτσα τους 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί γλυκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό καλαμάρια (ολόκληρα) 1 pummaro τοματάκια, ή 4 γινωμένες ντομάτες 5 γαρύφαλλα μισό κουταλάκι κανέλλα ή ένα ξύλο κανέλλας 5 φύλλα[...]
Πηγή: greekcook.grΗ κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]
Πηγή: bostanistas.gr