νηστισιμο κεικ ακης πετρετζικης | μαριναρισμα για κοντοσουβλι | κασεροπιτα ακης | γλυκο με ανανα και μπισκοτα | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | τορτιγιες για μπουφε | κουλουρακια καροτου με ελαιολαδο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαρμελαδα

Βρέθηκαν 67 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Καλαμποκίσιες πίτες με φιλέτο και πιπεριές

Υλικά καλαμποκίσιες μαλακές πίτες (τορτίγιας): 16 φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο:1 κιλό πιπεριές πράσινες: 2 πιπεριά κόκκινη: 1 πιπεριά πορτοκαλί: 1 πιπεριά[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ

1 Κιλό χοιρινό λαιμό PORKY 500 ml. μπύρα 50 ml. μέλι 50 ml. μουστάρδα Ρίγανη, θυμάρι 50 ml. χυμό πορτοκάλι FARMER REPUBLIC Βιολογικό Έξτρα παρθένο[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: Κάθε κρέας και η μαρινάδα του

ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Μ' ένα ζυμάρι, δυο νοστιμιές: πίτα και[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάθε κρέας και η μαρινάδα του

Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Τα 8 ακριβότερα φαγητά του κόσμου!

8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Καλαμποκίσιες πίτες με φιλέτο και πιπεριές

Υλικά καλαμποκίσιες μαλακές πίτες (τορτίγιας): 16 φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο:1 κιλό πιπεριές πράσινες: 2 πιπεριά κόκκινη: 1 πιπεριά πορτοκαλί: 1 πιπεριά[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ[...]

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σήμερα το Κυριακάτικο μενού μας περιλαμβάνει μία συνταγή από τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες που έχουμε φτιάξει. Όμως είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή, καθώς[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ελληνικά πιτάκια για όλους

Λίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μυστικά για Μπιφτέκια

Όλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]

Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr
''ΜΠΥΡΩΜΕΝΑ'' ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Τις Γιορτινές μέρες που πέρασαν, όλο και κάποιο καλεσμένο είχαμε σπίτι μας για να πιούμε λίγο κρασάκι. Θέλοντας να σερβίρουμε κι ένα συνοδευτικό μεζεδάκι ,[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Κότσια αλλά ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑΝΕ

Αν έχεις κότσια, κάνε κότσια :) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλ. Κότσια 250 γρ ζουμί από κύβο 150 γρ ντομάτες πάρτυ 4 κρεμμύδια 2 φύλλα δάφνης 2 κ.σ. δενδρολίβανο 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γιουβέτσι Πολύχρωμο

Είναι ένα διαφορετικό γιουβέτσι, ιδανικό για αυτούς που δεν τρώνε τόσο εύκολα τα λαχανικά.Το φαγητό αυτό επίσης το λατρεύει η κόρη μου και ελπίζω να το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινές μπριζόλες με χρωματιστές πιπεριές,[...]

Ένας ωραιότατος τρόπος για να μαγειρέψουμε το χοιρινό, που θα ξετραλάνει αυτούς που τους αρέσουν οι ανατολίτικες γεύσεις, αλλά θα αρέσει πολύ και σ᾿[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Λουκάνικα χωριάτικα: πως να τα φτιάξετε (2[...]

Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν  πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜEΙΚΤΗ ΜΕ DRESSING ΜΠΥΡΑΣ

1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50[...]

Πηγή: ucook.gr/cook

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy