Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 199 συνταγές
Για 4 άτομα 500 γραμ.κρέας κομμένο σε κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο λίγο κύμινο λίγη ρίγανη 2 ξυλαράκια κανέλλα λίγα γαρύφαλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Κάπαρη, το περίεργο αυτό φυτό με την αψιά μυρωδιά και τη γεύση που ευδοκιμεί πάνω στην ξεραϊλα της πέτρας, πάνω στα βράχια τα κάστρα και τους γκρεμούς, και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grHi everyone! Another family cherished meal for today, recipe taken from a Southern Living cookbook..I particularly like this one because it contains elements[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια νόστιμη πατατοσαλάτα που συνοδεύει τέλεια όλα τα ψητά και βραστά κρέατα. Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδανικά για τα πιτσιρίκια. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κιλό κιμάς χοιρινός 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι τριμμένο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια νόστιμη και δροσερη πληγουροσαλάτα, που τρώγεται σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή και σαν συνοδευτικό κρέατος. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζ.πληγούρι 3/4 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 400 γραμ. βρασμένο κρέας κομμένο σε χοντρούς κύβους 2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες ελαιόλαδο 2 κουτ.του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.gr500 γρ. πανσέτες χωρίς κόκκαλο PORKY 100 γρ. μέλι 50 ml σόγια SAUCE 20 γρ. σουσάμι 40 ml. λευκό κρασί 300 γρ. αγκινάρα τουρσί ½ λεμόνι Βιολογικό έξτρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες μοσχαρίσιο φιλέτο (περίπου 1 κιλό) ανάλογα τα άτομα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες φέτες Αγγουράκι τουρσί λεπτοκομμένες 8 Φέτες μπέικον (2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝουά με σάλτσα Υλικά 1½ κιλό μοσχάρι γάλακτος ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. κονιάκ Για τη σάλτσα: 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κάππαρη 3[...]
Πηγή: greekouzina.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι. Προετοιμασία : 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλέτα (περίπου 160 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr