Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Μυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα από τα πιο δημοφιλή μεσογειακά πιάτα, με ρίζες αναμφισβήτητα ιταλικές αλλά προεκβολές ευρύτατα απλωμένες στις γειτονικές χώρες της Μεσογείου και όχι μόνο,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΚαλημέρα σας (;;;;)! Σίγουρα δεν είναι καλή αλλά και τί να πεί κανείς;;;; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η περιπέτεια στη χώρα του γιαουρτιού συνεχίζεται![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΟι πορτοκαλοσαλάτες είναι ένα από τα πιάτα που έχω κατατάξει ανάμεσα στα gourmet της παραδοσιακής μας κουζίνας. Είναι τόσο λεπτή η γεύση τους , τόσο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΜία νόστιμη σαλάτα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας (;;;;)! Σίγουρα δεν είναι καλή αλλά και τί να πεί κανείς;;;; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η περιπέτεια στη χώρα του γιαουρτιού συνεχίζεται![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑγουροξυπνημένη και ψιλοεκνευρισμένη, επειδή με είχε ξυπνήσει ο γνωστός γύφτος Χαλανδρίου «Αλέξανδρος, το καλό παιδί» που περνά κάθε τρεις και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλοκαιρινοί, μεσογειακοί, αρωματικοί, όπως θέλετε πείτε τους. Και μόνο που έγραψα στον τίτλο τη λέξη «καλοκαιρινοί», κάπως σαν να έφτιαξε η διάθεσή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι επειδή εδώ είμαστε παρέα μαγειρικών αναζητήσεων και συζητήσεων.... ας βάλουμε και λίγες εικόνες με υλικά που σε αφθονία συναντά κανείς στο ταξίδι του στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή τη φορά το φαγάκι αυτό φτιάχτηκε με καταψυγμένες αγκινάρες αλλά ήδη στη λαϊκή μπορούμε να βρούμε φρεσκότατες και ωραίες αγκιναρούλες. Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 ολόκληρο γουρουνάκι Για τo μαρινάρισμα 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι χυμό λεμονιού αλάτι πιπέρι 1 ματσάκι θυμάρι 1 ματσάκι μαιντανό ανακατεμένο με 4 σκελίδες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο μαγιάτικο ή μανάλι (Seriola dumerili ) είναι ένα εξαιρετικά όμορφο και δυνατό ψάρι που μπορεί να φτάσει ως τα 2 μέτρα και τα 80 κιλά. Υπάρχει σε πολλές[...]
Πηγή: caruso.gr