γλασο λευκης σοκολατας | παιδακια κοτοπουλο ακης | καλοκαιρινο μπισκοτογλυκο | παπια συνταγες αργυρω | γλασο παρλιαρος | γλυκα ψυγειου με σοκολατα | σπετσοφαι συνταγη ευκολη | λουκανικα μυκονου συνταγες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καρυδα κυδωνι φαγκρι

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ψαρονέφρι σε σφολιάτα, με κρούστα ξηρών καρπών

Το ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ενα όμορφο μενού από τον chef Μιλτιάδη Κιούκα -[...]

Αυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]

Πηγή: tastefull.gr

Χοιρινό με σάλτσα bbq και σαλάτα πράσινη με[...]

Υλικά για το κρέας: 2.800 γρ. χοιρινό καρέ, με το κόκκαλο 1 πορτοκάλι, τον χυμό και φλούδες4 κ.σ. καστανή ζάχαρη\ 5 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 3[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Χοιρινό καρέ γεμιστό

Κυριακάτικο το σημερινό μας φαγάκι! Πρόκειται για χοιρινό καρέ, οι μπριζόλες του χοιρινού δηλαδή, χωρίς όμως το κόκκαλο. Γεμισμένο με ένα σωρό καλούδια και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Σαλάτα με kale, κόκκινο λάχανο και σαγκουίνι,[...]

Αυτό που με σώζει από βέβαιη γαστρονομκή κατάθλιψη το χειμώνα είναι σίγουρα τα εσπεριδοειδή. Μου παρέχουν όχι μόνο πολύτιμη βιτανίμη C αλλά δίνουν και γεύση,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Όσο κρατάει ακόμα η γιορτή: ριζότο με κάστανα

Εντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Mουσακάς 2014: αποδόμηση ή αποθέωση;

Η γιαγιά μου έλεγε τακτικά ότι «χρειάζεται το μάτι να χορταίνει» – έτσι και αλλιώς, για εκείνην ποτέ δεν μέτρησε η ποσότητα αλλά η ποιότητα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κουτί με τις συνταγές: μοσχαράκι με σάλτσα[...]

Τούτον τον καιρό με ξαναβρήκαν όλοι. Παλιές μου συμμαθήτριες, παλιοί μου φίλοι κι εραστές με ανακαλύπτουν, με κάποιον τρόπο που δεν κατανοώ, στο facebook και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
5 λαχταριστες συνταγες με βρωμη!!!

H βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Κρεατόσουπα με γκρεμολάτα

ΥΛΙΚΑ Για τη σούπα 1 κιλό μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες με μπόλικο μεδούλι 3 κ. σούπας ελαιόλαδο για σοτάρισμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Νηστεία και Διατροφή.... Πόσο ωφέλιμη είναι η[...]

Κατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
πατε κιμα σε πορτοκάλια

500γρ. κιμα μοσχαρισιο( διπλοπερασμένο στην κρεατομηχανη του χασαπη) 1 κρεμμυδι μεγαλο 1 κουπα ξηρούς καρπούς αναμεικτους(καρυδι,φουντουκι,κασιους,αμυγδαλο) 1[...]

Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr
Και οι χορτοφάγοι τρώνε μπιφτέκι

Μια και τελευταία ασχολούμαστε εδώ στο bostanistas με τα ωραία φαγητά των χορτοφάγων, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μια εκδοχή για μπιφτέκι ή κεφτέ χωρίς κρέας,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Η εποχή της ντομάτας

Δεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ελάτε για κέρασμα!

Λοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πέννες με πέστο ρόκας

Θυμάστε το πέστο ρόκας που έφτιαξα και συνόδεψα το ψάρι μου; Είχα σκοπό να το δοκιμάσω σε ζυμαρικά και το έκανα. Με αφορμή ενα τραπέζι που είχα, έφτιαξα τις[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ελιά μοσχαριού μπραιζέ αλ' Αρλεζιέν |[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy