Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Ένα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα σας (;;;;)! Σίγουρα δεν είναι καλή αλλά και τί να πεί κανείς;;;; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η περιπέτεια στη χώρα του γιαουρτιού συνεχίζεται![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια γλυκιά καλημέρα σας στέλνω σήμερα! Μια καλημέρα γλυκιά αλλά και πολύ υγιεινή! Σήμερα θα ταξιδέψουμε στην χώρα των ...λαχανικών! Μια χώρα με πολλά χρώματα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα θαυμάσιο συνοδευτικό για όλα τα κρέατα!Υλικά: 5-6 μέτριες πατάτες3-4 καρότα2 μέτριες γλυκοπατάτεςΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΕλαιόλαδοΧυμός από 2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr1.500 γρ. χοιρινό ρόστο 1 καρότο σε κυβάκια 1 κλωνάρι σέλινο χοντρό, ξεφυλλισμένο, κομμένο σε λεπτές φετούλες 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες1 1 σκελίδα[...]
Πηγή: mamapeinao.gr600 γρ. χοιρινή σπάλα ½ κιλό ρεβίθια χοντρά 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ροδέλες 1 κύβο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια. Κι αυτό, γιατί παρ᾿ όλο που το κρέας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 400 γρ. καθαρισμένη κολοκύθα 400 γρ. πατάτες 6 σκ. σκόρδο 1/2 φλιτζ. τα. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι 2 κ.σ. φυλλαράκια δεντρολίβανου 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια καλά εξοπλισμένη κουζίνα φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα! Δεν είναι εύκολο να ξεκινάτε να φτιάξετε ένα πιάτο και στη μέση να ανακαλύπτετε ότι έχετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα φαγητό καθαρά χωριάτικο και πικάντικο,γι' αυτούς που τους αρέσουν η δυνατές γεύσεις και η παραδοσιακή κουζίνα. Κάτι που λίπη παντελώς από τις συνταγές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: ½ κιλό χοιρινό για τηγανιά 6-7 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 σέλερι χοντροκομμένο ½ χεριά σέλινο ψιλοκομμένο Σελινόριζα προαιρετικά (δεν είχα αυτή τη φορά[...]
Πηγή: greekmasa.grΚουνέλι κοκκινιστό με μυρωδικά ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 1 κουνέλι χωρισμένο σε 6 μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι με μέλι 1/3 φλ. ελαιόλαδο από 1 κλαδάκι δεντρολίβανο και θυμάρι ρίγανη 6 χοιρινά λεπτοκομμενα μπριζολάκια λαιμού ανθός αλατιού[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 χοιρινό μπούτι αλάτι, πιπέρι δεντρολίβανο κρεμμύδια σε ροδέλες 1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες 1 πιπεριά κίτρινη σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα 1,5 κιλό πανσέτα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας Ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι 1 πορτοκάλι Σκόρδο Θυμάρι Δεντρολίβανο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓουρουνόπουλο τραγανιστό, με μέλι & καυτερή πιπεριά / ποικιλία λαχανικών, γιαούρτι & δυόσμος: Very sexy food, καθώς το κοντράστ τραγανιστού/απαλού και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΞεκίνησα να μαγειρεύω μια χούφτα τηγανιά που μου είχε ξεμείνει και δεν ήξερα τι να την κάνω. Κατέληξα να απολαμβάνω τη σάλτσα της με τόση όρεξη που τα παιδιά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι σαν μύθος για τους Έλληνες. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜε ντομάτα και πατάτες όπως στην Πόλη ή με άφθονο δεντρολίβανο όπως Ιροτιμούν οι Γάλλοι; Σισιλιάνικο αυγολέμονο ή με πικάντικη λατινοαμερικάνικη μαρινάδα;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.gr