Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Η πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤί είπαμε;; Υβριδικά πιάτα;; Πιάτα που προέρχονται από δύο άλλα;; Εντάξει! Είναι κι αυτή μια ιδέα δημιουργική, όπου η φαντασία έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤί είπαμε;; Υβριδικά πιάτα;; Πιάτα που προέρχονται από δύο άλλα;; Εντάξει! Είναι κι αυτή μια ιδέα δημιουργική, όπου η φαντασία έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να χαλαρώσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER Εδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι απλές λένε όλοι και έτσι συχνά βολεύονται με τα έτοιμα μίγματα που βρίσκεις στα σουπερμάρκετ. Μαζί τους κι εγώ έχω βολευτεί έτσι[...]
Πηγή: caruso.grΈχουμε συνηθίσει το αγγούρι σε ρόλο κομπάρσου σε πολλές σαλάτες και σπάνια το αντιμετωπίζουμε ως βασικό υλικό. Προσωπικά λατρεύω τη δροσερή, πράσινη γεύση και[...]
Πηγή: caruso.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.gr