Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Βιτρίνα Σκορ: Σε συνεχή άνοδο , καταλαμβάνει με 14,2/20* την 10η θέση. Και όχι μόνο 2 σκούφους ,αφού κερδίζει και το ειδικό βραβείο των Χρυσών Σκούφων, ως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή είναι δικής μου αποκλειστικής έμπνευσης. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων γι αυτό και το έβγαλα α λα Γκρέκα.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία λουκάνικα για hot dog 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κουνουπίδι 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 250 γρ. ντομάτες 1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κλωνάρια μαϊντανού 100 γρ. τυρί έμενταλ 125 γρ. ξινόγαλο αλάτι μαύρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr