salates me tono | κοτοπουλο παιδακια στο φουρνο | πως μαγειρευω χυλοπιτες | σαλατα κοκκινο λαχανο | συνταγη με αβοκαντο και γιαουρτι | συνταγες για πάπια στην κατσαρόλα | γρηγορο τηγανοψωμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κορομηλα λουιζα μαραθοσπορο

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Mango Beef  (Far East)

"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρπάτσιο φιλέτου: «New style sashimi»

Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 ρίζα τζίντζερ 2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα Chives[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βραστό κόντρα φιλέτο, με σάλτσα Χορσράντις

Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αργεντινή: Carbonara Criolla

Οι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tortellini in brodo (από τον Νίκο Δημητροκάλη[...]

Υλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Rudolf van Nunnen: Ευρασιατικό μισοψημένο prime[...]

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και κοσμικά εστιατόρια της Μυκόνου, από το 2000 που πρωτοάνοιξε στο νησί, ως καλοκαιρινό «υποκατάστημα» του αθηναϊκού lnterni. Η[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Quesadillas με μοσχάρι γάλακτος μπρεζέ και[...]

Η επιτυχία της παρακάτω συνταγής έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του Μεξικού, διατηρώντας όμως τις λεπτές γεύσεις της Γαλλίας. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Mπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα[...]

Mπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Moσχάρι στη γάστρα

Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σπάλα ή ελιά ή χτένι Ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί 1 ξερό φύλλο δάφνης ή 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο ή ένα κλωνάρι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonnade βοδινού στην κατσαρόλα

υλικά 1.400γρ. κρέας βοδινό για κατσαρόλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 800 γρ. περίπου μπύρα (κλασικές επιλογές οι βέλγικες Kriek και Leffe blonde) 3 μεγάλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kριθαρότο με μοσχαρίσιο ραγού

υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Brazil: Feijoada (Brazil)

Υλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχαρίσιο νουά στην κατσαρόλα

Υλικά 1 μοσχαρίσιο νουά ολόκληρο, 1 1/5 –2 κιλά, τυλιγμένο σε δίχτυ 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ολόκληρο 2 μεγάλα καρότα ολόκληρα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό

Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζελέ από πράσινο τσάι και γλυκόριζα, ταρτάρ[...]

Υλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαχανοντολμάδες

υλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γιουβαρλάκια φρικασέ

υλικά 3/4 κ. κιμάς μοσχαρίσιος και αρνίσιος 1/2 φλ.τσ. ρύζι για γεμιστά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αβγά 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομένος 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφτέδες με κιμά και σπανάκι

υλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 350 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό ή baby 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κασιώτικα ντολμαδάκια

υλικά 500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα 1 κ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμικτος με χοιρινό) 4 κ.σ. ρύζι τύπου Καρολίνα, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy