Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 ρίζα τζίντζερ 2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα Chives[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα από τα πιο όμορφα και κοσμικά εστιατόρια της Μυκόνου, από το 2000 που πρωτοάνοιξε στο νησί, ως καλοκαιρινό «υποκατάστημα» του αθηναϊκού lnterni. Η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ επιτυχία της παρακάτω συνταγής έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του Μεξικού, διατηρώντας όμως τις λεπτές γεύσεις της Γαλλίας. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σπάλα ή ελιά ή χτένι Ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί 1 ξερό φύλλο δάφνης ή 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο ή ένα κλωνάρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.400γρ. κρέας βοδινό για κατσαρόλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 800 γρ. περίπου μπύρα (κλασικές επιλογές οι βέλγικες Kriek και Leffe blonde) 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μοσχαρίσιο νουά ολόκληρο, 1 1/5 –2 κιλά, τυλιγμένο σε δίχτυ 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ολόκληρο 2 μεγάλα καρότα ολόκληρα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 3/4 κ. κιμάς μοσχαρίσιος και αρνίσιος 1/2 φλ.τσ. ρύζι για γεμιστά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αβγά 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομένος 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 350 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό ή baby 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα 1 κ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμικτος με χοιρινό) 4 κ.σ. ρύζι τύπου Καρολίνα, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami