Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Υπεροχα πουγκακια σφολιατας με πικαντικες μπουκιτσες μοσχαριου για μπουφε και καθε εκδηλωση που πιστεψτε με θα σας ξετρελανουν με την νοστιμια τους. Δοκιμαστε[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 -1/2 κιλό μοσχάρι μπούτι ή χτένι σπάλας κομμένο σε μερίδες 2 κ.σ. βούτυρο Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grΛιώνει στο στόμα, πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμυδάκια που γλασάρουν στο βράσιμο. Μια εύκολη συνταγή για υπέροχο,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι χτενι 1 μεγαλο κρεμμυδι ξερο 2 σκ.σκορδο Απο μιση πιπερια κοκκινη,κιτρινη,πορτοκαλι και πρασινη Λιγα φυλλα μαιντανο 1 κονσερβα ντοματακια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΌταν αναφέρομαι σ’ αυτό το φαγητό, έρχονται πάντα αναμνήσεις από το πατρικό μου σπίτι. Άλλωστε στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια, πολλά από τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr· Γλύκισμα το φαγητό !!!Γιουβέτσι μοσχαράκι που λιώνει φέτα ψωμί κ πάμε !!! Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβραζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένι, σπάλα, ελιά) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ντοματοπελτές 5 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1-2 φύλλα δάφνης 3-4 κόκκοι[...]
Πηγή: cooklos.grΒΟΔΙΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Το κλασσικο κοκκινιστο, σε μια δικη μου παραλλαγη. Παρ'ολο που δεν μου πολυαρεσουν οι πουρεδες και οι παπαρες,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΛιώνει στο στόμα, πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμυδάκια που γλασάρουν στο βράσιμο. Μια εύκολη συνταγή για υπέροχο,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr