Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια ανοιξιάτικη πατατοσαλάτα με γιαούρτι , νόστιμη , δροσερή και χορταστική. Τόσο χορταστική που πολλές φορές – κυρίως το Καλοκαίρι- την κάνω για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Επιτέλους ο καιρός έφτιαξε και θα μπορούμε πια να καθόμαστε σε αυλές και μπαλκόνια και να χαλαρώνουμε τα βραδάκια συζητώντας,[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια έυκολη και απλή σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά. Μπορούμε να την συνοδέυσουμε με ψάρια ή κρεατικά,είτε με αυγά και γενικά με ότι τραβάει η ψυχή μας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ωραία σαλάτα με λαχανικά της εποχής (με 1-2 εξαιρέσεις) για να συνοδέψετε τα κρεατικά σας και να πάρετε τις βιταμίνες σας! Τι χρειαζόμαστε: 1 Σαλάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία συνταγή που μόνο η μυρωδιά της αναστατώνει τις αισθήσεις. Ελπίζω να το απολαύσετε! Υλικά 2 κρεμμύδια , 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαχταριστά μοσχαρίσια κεφτεδάκια ψημένα στο φούρνο με βότανα και κολοκυθάκι... Συστατικά 500 gr άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς 3 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο 4 κ. σούπας[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το γύρο 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 ψαρονέφρι 5 κ.σ. μηλόξυδο 1 κ.γ. μέλι 1 κ.γ. ρίγανη Δεντρολίβανο Αλάτι Πιπέρι Για τις πίτες Πίτες Ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕμφανίσημο και πολύ εύκολο πιάτο, σουπερ θρεπτικό και νόστιμο. Υλικά ( 2 άτομα) 1 ψαρονέφρι μέτριο ανοιγμένο σε φιλέτα για γέμισμα 1/2 κούπα σπανάκι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως η πιο απολαυστική στιγμή στην ετοιμασία του κεφτέ είναι τα δευτερόλεπτα που ο κιμάς βουτάει στο καυτό λάδι και τσιτσιρίζει γεμίζοντας με[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr