Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Καλημέρα!! Καλή Κυριακή σε όλους!!! Υπέροχο φαγάκι για σήμερα!! Κυριακάτικο και νόστιμο!!! Πολύ νόστιμο!!! Αγριογούρουνο Υλικά Για το αγριογούρουνο 2 κιλά[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι με τη φλούδα 1 δαφνόφυλλο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί 800 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες[...]
Πηγή: sidagi.grΤη συνταγή αυτή την είχα δοκιμάσει σε ένα gourmet εστιατόριο στη Μύκονο. Πρόσφατα την παρουσίασε σε μία εκπομπή ο Γιάννης Γκελντής και τρελαθήκαμε όλοι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Όπως ξεκίνησε αυτό το blog με φιλική και καλή διάθεση, έτσι να συνεχίσει! Κάνω εγώ λοιπόν ποδαρικό για το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr400 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη 1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος 1 ποτήρι[...]
Πηγή: sidagi.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | παντζάρια Διαφημίσεις 500 γρ. μοσχάρι νουά αρκετό κόλιανδρο αρκετό δενδρολίβανο λίγη[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑπό τα εντόσθια προκύπτουν άφθονοι μεζέδες και φαγητά της παράδοσης που είναι μαγειρικά αξεπέραστα: μαγειρίτσα, γαρδούμπες, σπληνάντερο, κοκορέτσι... Εντερα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr12/4/15 Κατσίκι με πουρέ πατάτας και τρουφάκια λιαστής ντομάτας. Πασχαλινό αλλά και ανοιξιάτικο πιάτο για gourmet καταστάσεις που θα εντυπωσιάσουν.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.gr