Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookphoto: Νίκος Μορόπουλος Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι διαδεδομένη μια κατηγορία πιάτων που συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με κρεατικά. Η κατηγορία έχει την[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 60 γρ. γαρίδες (περίπου από 3 των 30-40 στο κιλό) 60 γρ. (περίπου 3 τεμ.) χτένια 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: yumyum.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΚύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]
Πηγή: greekcook.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]
Πηγή: caruso.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕν αρχή ο Θεός... *Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΑνακαλύψτε ποια θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς και σε ποιες τροφές θα τα βρείτε. Στις μέρες μας ο υποθυρεοειδισμός μαστίζει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕίχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΓενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις, που θα χρειαζόσουν[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr