Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
σνίτσελ γεμιστά στην κατσαρόλα σνίτσελ γεμιστά στην κατσαρόλα Υλικά 1 κιλό σνίτσελ μοσχαρίσια ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 αγγουράκια[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΑντράκλα Η Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα , το επιστημονικό της όνομα είναι ανδράχνη η ολησθηρίς και το βοτανολογικό της Portulaca oleracea μεταφραζόμενο στα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grYΛΙΚΑ 1 ½ – 2 κιλά μπούτι χοιρινό, 1 κρεμμύδι, 3 κουταλιές πάπρικα, 1 κουταλιά αλάτι, 1 κουταλιά μαύρο πιπέρι, ½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το ψωμί: 3 φλ.τσ. Χλιαρό γάλα 2 Αυγά 8 κ.σ. Βούτυρο λιωμένο 4 κ.σ. Ζάχαρη 2 Φακελάκια Ξερή μαγιά 2 κ.γλ. Αλάτι 1 κιλό Αλεύρι Σουσάμι για πασπάλισμα Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζουμερό σπιτικό burger; Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, λιωμένο τσένταρ, και ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα κλείνονται σε[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr