Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (Για 4-5 άτομα) 1 φλ. φακές, 1 ζωμό για όσπρια, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κοτσανάκια σέλερι ψιλοκομμένο (½ φλ.), 15[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι να που αισίως φτάσαμε στο τέλος κι αυτής της δύσκολης χρονιάς!!!Σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε το 2014 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2015...Ας ευχηθούμε[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα μπιφτέκια είναι νομίζω τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Όταν όμως φτιάχνονται με αγνά, σπιτικά υλικά και προπαντός με φρέσκα μυρωδικά του κήπου μας, τότε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό βοδινό για βραστό (ωμοπλάτη ή πλευρά), κομμένο σε μερίδες 4 πράσα, το άσπρο μέρος σε μεγάλα κομμάτια 6 μικρά καρότα 8-10 μικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι είναι ο υποθυρεοειδισμός, τι τον προκαλεί, ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν την ασθένεια, ποιες οι ενδείξεις του προβλήματος, ποια η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Γενικά Από το φυτό capsicum βγαίνουν η πιπεριά τσίλι. Το φυτό είναι ένας πολυετής μικρός θάμνος, που αναπτύσσεται σε θερμά κλίματα, αλλά στα[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr