Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 193 συνταγές
Εν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜερικοί φίλοι με ρωτούν αν θα βάλω νηστίσιμες και πασχαλινές συνταγές. Φυσικά και θα βάλω, αλλά μέχρι να τις βάλω, σας υπενθυμίζω παλιότερες συνταγές. Κάνοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε δοκιμάσει έστω και μία φορά ένα νόστιμο χάμπουργκερ. Όσο για τα παιδιά μας, αν ήταν δυνατόν θα τα έτρωγαν κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grHello dear friends! The original recipe for today's casserole comes from "Woman's Day" magazine. I kept the magazine-given name and made changes according to[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό την Πολίτικη κουζίνα μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, που λόγω Μικρασιάτικης καταγωγής το τρώμε αρκετά συχνά στο σπίτι. Γιαουρτλού κεμπάπ By Ioanna[...]
Πηγή: ioannasblog.comΜια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θυμάμαι πια πότε την πρωτοέφτιαξα ούτε καν πως προέκυψε στη σημερινή της μορφή. Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν κάποιος έχει βαρεθεί τα μπιφτέκια,το ρολό κιμά και δεν έχει όρεξη για κεφτεδάκια,ή τυχαίνει να είναι Κυριακή,καλή ώρα σήμερα,και τότε θέλει κάτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr2 κιλά κατσίκι 12 αγγινάρες (κατά προτίμηση Τήνου) 10 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρόκους αυγών 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ 2 λεμόνια (το χυμό) μπόλικο άνηθο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 3-4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | αγκινάρα Διαφημίσεις 800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο μισό καρβέλι ψωμί (μόνο την[...]
Πηγή: toarkoudi.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr