Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός φρεσκοκομμένος 2/3 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη 2 αυγά 2 μικρές σκελίδες σκόρδου 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΡολό με κιμά και αυγά Υλικά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά χοιρινό 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 ντομάτα ώριμη τριμμένη 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 3 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΤου Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΡολάκια κιμά γεμιστά με κρεμμύδια, πιπεριές και τυράκι. Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤTΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Αγαπημένο υλικό η πάστα, οι μακαρονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς των προσωπικών μας διατροφικών συνηθειών.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 17/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κλασσικό ρολό της γιαγιάς Eνα υπέροχο και πεντανόστιμο κλασικό “ρολό”. Μοσχαρίσιος κιμάς σε[...]
Πηγή: sintayes.grΤα παιδιά μου το ονομάζουν παστίτσιο με πουρέ, εγώ κρατώ το παραδοσιακό αγγλικό του όνομα αν και η παρασκευή του προσομοιάζει μετά από πολλά χρόνια εφαρμογής[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr