Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Παπαρδέλες με μοσχαράκι κοκκινιστό, Μοσχαράκι κοκκινιστό με χωριάτικες χυλοπίτες, QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI MANZO CON POLENTA ♦♦ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μοσχαράκι κοκκινιστό, Μοσχαράκι κοκκινιστό!!!!, Μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια
Αν κάναμε μια ψηφοφορία για το πιο αγαπητό «φαγητό της θαλπωρής» (comfort food) ή την πιο αγαπημένη γουρουνιά, αν θέλετε, είμαι βέβαιη ότι σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 1kg ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ (ΣΠΑΛΑ) 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ 250gr ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΣτο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. λιγκουίνι 5 λίτρα νερό αλάτι για τον κιμά 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή περασμένο στο multi 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cooklos.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 6-8 πανσέτες 1 κρεμμύδι 400 γρ. χυμό ντομάτας 6 μπαχάρια 1/2 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί 1 κύβο λαχανικών 1 ξυλάκι κανέλας Αλάτι Πιπέρι Λάδι 1 πακέτο[...]
Πηγή: cookingbook.grΟι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου. Είστε καλά; Η ζέστη καλά κρατεί οπότε όσοι μπορείτε τρέξτε σε καμιά παραλία για δροσιά και χαλάρωση. Ξεκίνησε ο μήνας των[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΧοιρινά κότσια κοκκινιστά στο φούρνο Υλικά 6 χοιρινά κότσια 2 καρφάκια γαρίφαλο 2 ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 κουτιά ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 κ σ. κανέλα σκόνη[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά: βλ. συνταγή για Κεφτέδες Μαυρομάτικους 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ντοματοπελτές 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού κανελογαρίφαλα[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΠέντε χορτοφαγικές αλλά απίστευτα γευστικές συνταγές Ποιος είπε ότι χορτοφαγία είναι μόνο βοσκή, σαλάτες και φρούτα; Αν το δεις από την πλευρά της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr