σαλατες με μαρουλι | σαλατα με αβοκαντο | μπισκοτα σοκολατας | σουφλε τυριων | πανσετα | ταρτα σπανακι | βαφλες συνταγη | ευκολα σοκολατακια | παπια με πορτοκαλι | συνταγές για κεφτεδάκια | σουπες βελουτε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πιπεριτσα ζελατινα παγωτο

Βρέθηκαν 163 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Το σχολικό γεύμα - Ιδέες για κολατσιό στο[...]

Καλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Πως να οργανώσετε μια επιτυχημένη

Εγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Μεζέδες για Μουντιάλ: Picadas από την Αργεντινή

Το BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μην πετάξεις τίποτα!

Τι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αχ κουνελάκι, ξύλο που σου 'μελλε να φας

Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Διαλέξτε, οργανωθείτε, χαρείτε

Το τραπέζι να 'ναι πάντα γεμάτο από όσους γεμίζουν και την καρδιά σας! Κι η κουζίνα σας να 'ναι γεμάτη πάντα από «όλα τα καλά». Ευχές και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γίγαντες με λουκάνικα γαλοπούλας στο φούρνο!

1\2 κιλό γίγαντες 3 κρεμμύδια κομμένα μακρόστενα 2-3 σκελίδες σκόρδο ​4 κλωναράκια μαϊντανό 4 κλωναράκια άνηθο 4 κλωναράκια σέλινο 1 κουτάκι[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Γίγαντες με λουκάνικα γαλοπούλας στο φούρνο!

1\2 κιλό γίγαντες 3 κρεμμύδια κομμένα μακρόστενα 2-3 σκελίδες σκόρδο ​4 κλωναράκια μαϊντανό 4 κλωναράκια άνηθο 4 κλωναράκια σέλινο 1 κουτάκι ψιλοκομμένες[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Olla podrida: το "βραστό"

Olla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Φακόρυζο

Υλικά 1 κούπα φακές 1κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1-2 σκόρδα στον τρίφτη 1 καρότο στον τρίφτη 2-3ντοματες στον τρίφτη 1-2 δαφνόφυλλα αλάτι πιπέρι 1 κούπα ρύζι αλάτι[...]

Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr
Πρωτοχρονιάτικο μενού 2012

Τώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
το δικό μου μενού των Χριστουγέννων – 2012

Θέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]

Πηγή: pandespani.com
Γρήγορη «Τάρτα» με πράσο

Το πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Αρνίσιο μπούτι με σάλτσα verde

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ισπανική κρεατόσουπα με διάφορα κρεατικά (Olla[...]

Η όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα δυόσμου

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κεφτεδάκια φούρνου με κριθαράκι ολικής

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ψαρονέφρι με κους κους

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Σνίτσελ γεμιστό

Για 2-4 άτομα 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες έμμενταλ 1 κούπα αλεύρι 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μπιφτέκια κινόας με πουρέ κολοκάσι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy