Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 109 συνταγές
Καλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίμαι σπίτι, καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή. Είμαι κρυωμένη, έχοντας ένα από εκείνα τα κρυολογήματα που έρχονται απ' το πουθενά, που σε καμία περίπτωση δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 300 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν 1 κούπα βρασμένη φάβα 3 φέτες ξερό ψωμί 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 6 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξύσμα και χυμό από ένα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕλάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια άλλη πρόταση για ρεβίθια νηστίσιμη κι όχι μόνο. Σήμερα εγώ έκανα τη νηστίσιμη έκδοση, θα σας προτείνω στο τέλος και την αρτύσιμη. Τα υλικά μου για 3 καλές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr