Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 174 συνταγές
Cotechino Modena ή Cotechino di Modena, επίσης, μερικές φορές cotecchino ή coteghino, είναι ένα φρέσκο λουκάνικο από χοιρινό, χοιρινό λίπος και δέρμα.[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grCaldo verde, η σμαραγδένια: Η πράσινη, υπέροχη, δυναμωτική, αλλά και λεπτή στη γεύση, σούπα από την Πορτογαλία. η εθνική τους χορτόσουπα! Ένα πιάτο της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν νομίζω ότι η κατηγορία των πουλερικών εκπροσωπείται αρκούντως σε αυτό εδώ το blog διότι η αλήθεια είναι πως το κρέας τους το τιμάμε πολύ. Κοτόπουλο τρώμε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌσο προκομμενη μαγείρισα και νοικοκυρά και να με θεωρούν μερικοί υπάρχουν ακόμα και για μένα ημέρες που δεν θέλω να μπω με τίποτα στην κουζίνα. Σπάνιες μεν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά Μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, μισό κιλό αρνίσιο χεράκι, μισό φλυτζάνι κομμένο σέλινο, 1 φλυτζάνι τριμμένο φρέσκο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυστατικά 2 φλυτζάνια κομμένη φρυγανιά, φρέσκος μαϊντανός Προθέρμανση στο φούρνο στο 250. Ξεφλουδίστε τα λουκάνικα και κόψτε τα σε μεγάλες μπουκιές, κόψτε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα φαΐ για το Κυριακάτικο τραπέζι, που μαζεύει όλη την οικογένεια. Κατσίκι ακόμα, μιάς και σε λίγο αρχίζουν τα πολύχρωμα ζαρζαβατικά και τα ψάρια. Τι θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤα όσπρια βρίσκονται στην βάση της πυραμίδας διατροφής και ως τέτοια τροφή συστήνεται η κατανάλωση τους τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Τα φασόλια είναι[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 8-10 άτομα -3 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -3 κόκαλα για ζωμό -750 γρ. μοσχάρι για βραστό(κότσι,στρογγυλό κλπ) κομμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grPin It Τα κύρια είδη σοκολάτας που συναντώνται στο εμπόριο είναι η μαύρη, η γάλακτος και η λευκή. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει κατά 30 έως 70 % κακαόμαζα. Όσο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΜαροκινής νομίζω προέλευσης συνταγή για κοκκινιστό φιλέτο κομμένο σε λεπτές φέτες με φρέσκια πιπερόριζα, καρότο και πιπεριά, πάνω σε πουρέ ρεβυθιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια το αρνί 2 πλευρές αρνίσιες άκοπες (περίπου 700γρ. η κάθε μία) 3 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν 1 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 κ.σ. κοφτό μείγμα βοτάνων[...]
Πηγή: cooklos.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Γιατί να τρώμε μόνο στα εστιατόρια ένα φαγητό που μπορούμε να το φτιάξουμε κι εμείς στο σπίτι; Δεν έχει κανένα βαθμό δυσκολίας, είναι ένα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδού μια έξυπνη, φυσιολατρική έκπληξη. Το κρέας είναι «θαμμένο» κάτω από τα φυλλώματα του ευκάλυπτου. «Ψήνονται» για λίγο μαζί στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami