Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΝομίζω ότι μόλις έκανα το λάθος του εκνευριστικού ξένου. Εκείνου του ξένου που έρχεται στο μαγαζί και ζητάει "τζάτζικος" και περιμένει να του το φέρεις με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕπειδή δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την Αναστασία με τις ωραίες φωτογραφίες της, είπα να επιχειρήσω για μία ακόμη φορά να απαθανατίσω τα αναλισκόμενα!! Κάπως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό μοσχάρι ή αρνί 1 κρεμμύδι Γαρίφαλα Αλάτι & πιπέρι Κάρδαμο 2 κλαράκια κανέλας Κύμινο Ξερό κόλιανδρο Ψωμί ναν Υλικά για σάλτσα κρέατος.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Γέμιση 2 ψιλοκομμ. κρεμμύδια ξερά που τα σοτάρω με λίγο λάδι, όπου προσθέτω κατόπιν : 300 γραμ. κιμά χοιρινό. Τον σοτάρω με τα προηγούμενα , και[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα αρώματα από φρέσκα[...]
Πηγή: magiacook.grΟ Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.grΜηλόπιτα που απαντάται στις ζαχαροπλαστικές επιδόσεις των παιδιών και των αμερικανοτραφών φίλων, αφού οι γαλλοτραφείς προτιμούν τις πιο εξελιγμένες τάρτες και[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 φιλέτο μοσχάρι και μπουκιές από μοσχάρι ρύζι μελιτζάνες κάρδαμο ξηρό δυόσμο φιστίκια Αιγίνης κουκουνάρι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα μπαχάρι πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε όλους σχεδόν (τους μη χορτοφάγους) αρέσουν τα μπιφτέκια. Οι χορτοφάγοι όμως; Είχαμε βρεθεί φιλοξενούμενοι σε σπίτι συγγενών σχεδόν χορτοφάγων οι οποίοι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για το πουλί 1 γαλοπούλα 100 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι 1 πράσινο μήλο θυμάρι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα 4 λίτρα νερό 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr