Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Nηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 διαφορετικές συνταγές Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. Κεφτέδες θαλασσινών 500[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr4 συνταγές για Nηστίσιμα κεφτεδάκια Κεφτέδες θαλασσινών ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια 500 γρ. χταπόδι 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑχ αυτός ο Δεκέμβρης!!!! Πόσο αγαπημένος μήνας είναι... γεμάτος γιορτές,γεμάτος λαμπιόνια και στολίδια,γεμάτος ψώνια και βόλτες στις στολισμένες βιτρίνες! Τώρα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕδώ και πάλι ,φίλοι μου!! Ανάμεσα στο τρέξιμο και στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν θα μπορούσε να λείπει το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα φαγητού.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην Λένα την ξέρουμε από τα χειροποίητα κοσμήματα, τώρα θα την μάθουμε και σε ρόλο μαγείρισσας. Μία εύκολη, δροσερή σαλάτα από την Ρωσσία, εύκολη, και πολύ[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΑυτά τα κεφτεδάκια θα τα λατρέψεις! Άσε που μπορείς να τα σερβίρεις με ό, τι εσύ λαχταράς. Είναι από πλιγούρι και φακή, τουτέστιν νηστίσιμα, έχουν[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈχετε σκεφτεί πόσες νοστιμιές μπορούμε να φτιάξουμε με τα κολοκυθάκια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά τους?? Εμείς τα μαγειρέψαμε με ένα σωρό τρόπους,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι ή σπάλα) σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κόκκινες, γλυκές πιπεριές σε[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Κυριακή σήμερα και κατάλληλη μέρα για μια συνταγή χρονοβόρα μεν, αλλά καθόλου δύσκολη. Εκτός και επιλέξετε βόλτα, στην οποία περίπτωση φυσικά, θα σας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr