Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 129 συνταγές
Θυμάστε που σας είπα ότι σχεδόν 15 (ω, ναι!!) χρόνια, ζαχαρώνω τις πήλινες γάστρες στα Τέμπη και μέχρι τώρα δεν είχα αξιωθεί....??? Ολο κάτι τύχαινε και έλεγα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣερβίρετε στα Σφακιά (Ανώπολη) την παραμονή των γάμων με άφθονο κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό 250 γραμμ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν θέλετε γρήγορα και εύκολα κεφτεδάκια, χωρίς κρέας, εδώ θα βρείτε μια γενική περιγραφική συνταγή με οδηγίες για κεφτέδες με όσπρια ή λαχανικά. Τα συστατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας και κάποιοι φίλοι μας έχουν ήδη ξεκινήσει την νηστεία των Χριστουγέννων, μαγειρέψαμε σήμερα ένα πολύ νόστιμο λαδερό φαγάκι. Αυτήν την εποχή, αλλά και όλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜαντεμένια κατσαρόλα- Part 3 Τελευταίο φαγάκι με τη γαλλιδούλα, αύριο την επιστρέφουμε στο κατάστημα! Τι να φτιάξω, πάλι κρέας??? Οχι βέβαια, ρεβιθάκια, να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Εγώ το κάνω στην κατσαρόλα για πιο εύκολα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα στο φούρνο. Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά: 300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο φύλλα βασιλικού μερικά κλωναράκια άνηθο αλάτι, πιπέρι κύμινο[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο (χονδρό φύλλο) 6 μέτρια πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr200-250 γρ. κιμά κοτόπουλο (ή ό,τι άλλο κιμά επιθυμείτε) 300 γρ. ντοματοχυμό & 1 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 μανιταράκια άσπρα κομμένα σε λεπτά φετάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr21/08/13 Πανσέληνος Αυγουστιάτικη απόψε! Για πού είστε; Και δεν εννοώ κάποιο roof garden ξενοδοχείου..αλλά από ποιο μέρος θα την απολαύσετε; Μπαλκονάκι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑρωματικό πετιμέζι και διάφορα μυρωδικά θα κάνουν το αρνάκι σου γλύκισμα. Ψήνεται μέσα στη γάστρα με ρεβίθια,σταφίδες και ρύζι μπασμάτι. Θέλει υπομονή και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 10 μπιφτεκάκια από φασόλια μαυρομάτικα Για τη σούπα: 2 κουταλιές της σούπας ρύζι 1 κρεμμύδι 1 1/2 κουταλιά φυτικό βούτυρο 1 βιολογικός ζωμός λαχανικών 1[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr1½ κιλό κατσικάκι (μπούτι) 500γρ. ρεβίθια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 3 καρότα σε ροδέλες 500γρ. χυμός από ώριμες ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Φιλετάκια ή κεμπάπ σόγιας (περίπου 200 γρ. ή όσα θέλετε) Αρακάς (περίπου 1/2 κούπα ή όσο θέλετε) 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας Κόκκινο κρασί (περίπου 3/4 της[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr