κεικ με αχλαδια αργυρω | πως γινονται οι κολοκυθοκεφτεδες | χειροποιητος τραχανας | φασολια ασπρα σαλατα | μελιτζανοκροκετες αργυρω | παπουτσάκια μελιτζάνες αργυρω | καλοκαιρινα γλυκα ψυγειου ευκολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κροκαδι φυστικι γαυρος λεβαντα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πατάτες γεμιστές με γαλοπούλα και αρακά

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ   για 6 άτομα Υλικά 6 μεγάλες πατάτες 300 γραμμάρια αρακά 200 γραμμάρια τυρί για τοστ 60 γραμμάρια βούτυρο 150[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Μεξικάνικα Πιτάκια με Κιμά (Picadillo Empanadas)

Υλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Αλόη

Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Φαγόπυρο. Η σούπερ τροφή των ειδικών .[...]

Από τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αλόη

Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Βουδαπέστη 2008

Όπως έγραφα τις προάλλες , το 2008 κάναμε ένα ταξίδι προς Γερμανία κι από κει επισκεφτήκαμε πόλεις σε άλλες χώρες, ενώ στην επιστροφή γυρίσαμε οδικά μέσω[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Zαρζαβατολογίας απαύγασμα!

*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Χορτοφαγικό Πάσχα

Όσοι νηστεύετε από την Καθαρά Δευτέρα ή έχετε σκοπό μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία, έστω και για λίγες μέρες, να δοκιμάσετε πως είναι να είσαι[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Διακοπές σε έναν λιλιπούτειο επίγειο παράδεισο[...]

Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι! Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τις μίνι διακοπές μου σε ένα καταπληκτικό μικρό κ άγνωστο διαμαντάκι![...]

Πηγή: theveggiesisters.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
Γεύμα επί μετα-πτυχίω / Post-Graduate Dinner

Μετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Η ΠΟΛΈΝΤΑ  ♦♦  LA POLENTA

Η ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy