Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ για 6 άτομα Υλικά 6 μεγάλες πατάτες 300 γραμμάρια αρακά 200 γραμμάρια τυρί για τοστ 60 γραμμάρια βούτυρο 150[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΌπως έγραφα τις προάλλες , το 2008 κάναμε ένα ταξίδι προς Γερμανία κι από κει επισκεφτήκαμε πόλεις σε άλλες χώρες, ενώ στην επιστροφή γυρίσαμε οδικά μέσω[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌσοι νηστεύετε από την Καθαρά Δευτέρα ή έχετε σκοπό μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία, έστω και για λίγες μέρες, να δοκιμάσετε πως είναι να είσαι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι! Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τις μίνι διακοπές μου σε ένα καταπληκτικό μικρό κ άγνωστο διαμαντάκι![...]
Πηγή: theveggiesisters.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr