Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
50 γρ. αμυγδαλόψιχα καβουρντισμένη 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα 1 μικρό κρεμμύδι 2 κ.σ. χυμό ντομάτας 85 γρ. γαλέτα από φρυγανιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 100 γραμ. ξηρά βερίκοκα περίπου 1 κιλό αρνάκι σε κομματάκια 3 κουτ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελ. σκόρδο από 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. ρεβίθια μουλιασμένα 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 φλ. νερό 3 κ.σ. σταφίδα ή ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Ξεκινησαν απο την Κεντρικη Ασια και εφτασαν στη Μεσογειο απο τα αρχαια χρονια. Η ραβδος του Ααρων που αναφερεται στη Βιβλο ηταν αμυγδαλια, ανθισε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr